Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

评分: 0 (7)
0

语言:
3
http://radio.ognjisce.si
比特率: 128
声音格式: AAC
在线合成器:
Winamp

Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

类型: 基督教音乐 - Christian
Radio Ognjišče. Prisluhnite nam! Obveščamo, izobražujemo, evangeliziramo in razvedrimo ter zabavamo.Veseli bomo tudi vašega obiska v eni izmed naših knjigarn: KOPER Trg Brolo 11 LJUBLJANA Poljanska 4 (Teološka fakulteta) KRANJ Koroška cesta 19
http://radio.ognjisce.si
 现在住:
 
电台最近播放了什么:
Eva Boto - Kaj Je To
Metod Pal
Dj
Shakespears Sister - Hello Turn Your Radio On
Diana Krall - Narrow Daylight
Monika Avsenik,grega Avsenik In Ans.sa
Andra
Nina Pu
One Direction - Little Things
Celine Dion & A Bocceli - The Prayer
Tomo Jurak - Zvezde Vedo
Dj
Alja Kru
Dj
Modrijani - Ljubiva
Katrinas - V Ritmu Sanj
Ne
Primo
Emanuel - Jezus K Tebi Hitim
Janez Kova
评论:
 • 你的名字:
  captcha电台清单
您的电台播放列表为空 (注册)
YouTube
RSS Feed News Categories My list of RSS feeds Change site language and RSS feeds RSS: 阅读速度 0
RSS: 新闻
 • Simbol smreke – ne zamudimo priložnosti za ...

  radio.ognjisce.si Monday, 30 November 2020 21:02:39

  Na trgu sv. Petra v Vatikanu so danes postavili 30 metrov visoko slovensko smreko iz kočevskih gozdov. Osvetlili jo bodo 11. decembra. Ta dan bo zelo okrnjeno slovensko delegacijo sprejel papež. Tudi popoldanska slovesnost na trgu bo povsem drugačna kot leta 1996, ko je Slovenija prvič podarila smreko in je Radio Ognjišče na dogodek pripeljal več kot 4 tisoč ljudi. Tokrat je prireditev posneta in bo predvajana prek velikih zaslonov na trgu.

 • Vitamin D3: ga jemljemo dovolj?

  radio.ognjisce.si Monday, 30 November 2020 19:21:00

  O zelo vroči temi ta čas smo znova govorili: o prehranjenosti z vitaminom D, ki pomembno vpliva na naravno odpornost in igra pomembno vlogo tudi pri pandemiji Covid19. Nacionalna raziskava kaže, da kar 80 % prebivalcev v jesensko-zimskem času ni zadostno preskrbljenih z vitaminom D. Poleti pokrijemo te potrebe s krajšo izpostavljenostjo soncu, pozimi predstavlja ključni vnos s hrano oz. s prehranskimi dopolnili. Naša gostja je bila endokrinologinja prof. dr. Marija Pfeifer. Koliko tega vitamina dobimo s soncem pozimi? Je skrb zaradi stranskih učinkov ob predoziranju upravičena? Z dr. Pfeifer se je na daljavo pogovarjal Blaž Lesnik.

 • Nagradni natečaj za raziskovalna dela s področja zamejstva in izseljenstva

  radio.ognjisce.si Monday, 30 November 2020 17:54:23

  Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu USZS je objavil 19. nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja zamejstva in izseljenstva. Prijave so odprte do 15. februarja 2021.

 • V več kot 200 mestih Argentine proti zakonu o splavu

  radio.ognjisce.si Monday, 30 November 2020 17:18:53

  Kristjani različnih veroizpovedi in ljudje dobre volje so v soboto preplavili več kot 200 argentinskih mest in s tem izrazili svoje nasprotovanje zakonu o legalizaciji splava.

 • Kdo se boji Janeza Janše kot "odrešenika 2.0"?

  radio.ognjisce.si Monday, 30 November 2020 14:03:09

  Kaj trenutno v slovenskem političnem prostoru preprečuje skupni nastop strank v borbi proti koronavirusu? O političnih elitah in aktivnostih, ki večinoma niso na ravni izziva, ki je trenutno nad našo državo, smo govorili s p. Brankom Cestnikom v oddaji »Spoznanje več, predsodek manj«. Je res kriva operativna nesposobnost ali je to politični fanatizem, ki preprečuje stik s stvarnostjo?

 • 26. Gala koncert - Pogumno naprej!

  radio.ognjisce.si Monday, 30 November 2020 02:51:35

  Kakšna lepa tradicija konca novembra: Klic dobrote, rojstni dan Radia Ognjišče in s tem povezan obletni gala koncert. Tudi ta večer smo doživeli, na lep - na drugačen, a lep način. "Gallusova" ki je do zdaj gostila vse naše koncerte je letos prišla v vašo dnevno sobo. Upamo, da ste uživali in bomo skupaj šli pogumno naprej.

 • Sveti oče z novimi kardinali daroval sveto mašo

  radio.ognjisce.si Sunday, 29 November 2020 20:00:34

  Papež Frančišek je dopoldne v vatikanski baziliki ob somaševanju novih kardinalov daroval slovesno sveto mašo. Bogoslužje je potekalo z omejenim številom udeležencev in v znamenju upanja, ki je značilno za adventni čas. Sveti oče je uvodoma poudaril, da je advent čas spominjanja Božje bližine in hkrati povabilo k budnosti. Po dopoldanski homiliji pa je papež imel opoldne še nedeljski nagovor, pri katerem je z zbranimi podelil svoje sočutje, s prebivalci srednje Amerike zaradi rušilnega tropskega orkana. Zagotovil jim je molitveno bližino.

 • O enakovrednosti oseb z duševno motnjo

  radio.ognjisce.si Sunday, 29 November 2020 15:12:38

  »Najprej je treba pri sebi, predvsem pri svojcih, razčistiti, da to ni nobena kazen ali katastrofa, čeprav se življenje na nek način obrne na glavo,« je o sprejemanju duševne bolezni v družini povedal mag. Edo P. Belak. Tudi zanj osebno je bilo zelo pomembno spoznanje, da je njegov sin, ki je shizofrenik, njegov učitelj.

 • Msgr. Franci Trstenjak: »Bog si lahko pomaga tudi s klumpom!«

  radio.ognjisce.si Sunday, 29 November 2020 14:34:51

  Pred letom dni, ko smo hvaležni slovesno obeležili našo petindvajset letnico, se nam ni sanjalo, kaj nam bo prineslo šestindvajseto leto našega delovanja, v katerega smo stopali. Radijce nas je takrat prevevala predvsem hvaležnost za vse blagoslove in za Božjo previdnost, ki se ji imamo zahvaliti, da smo. A leto, ki je za nami, nas uči, kako je naša človeška narava omejena in nas vabi k resnični ponižnosti.

 • FOTO: Adventni venček tudi iz igrač ...

  radio.ognjisce.si Sunday, 29 November 2020 13:02:33

  Adventni venček, simbol adventnega časa, Slovenci še vedno najraje izdelamo sami. To dokazuje tudi odziv naših Facebook prijateljev na Facebook strani Radia Ognjišče, kjer so nam naši sledilci pokazali svoje lepe izdelke. Če kdaj, imamo pa prav v teh časih največ časa za tovrstno ustvarjanje. Pa tudi tisti, ki ga naredimo sami, je največ vreden.

 • Glej, že prihaja, opreza za našim oknom!

  radio.ognjisce.si Sunday, 29 November 2020 11:00:02

  Kdo? Sv. Miklavž?! Da, tudi on pride, a tokrat ni govora o njem. Tokrat prihaja ženin iz Visoke pesmi (Vp 2, 8-9), Ženin, ki se želi za zmeraj naseliti v svoji nevesti – Cerkvi, v vsako človeško usodo, v vsako nepopolno družino, podjetje... Koronavirus zanj ni ovira :)

 • Škof Anton Jamnik: Pri vas nihče ni pozabljen, izključen!

  radio.ognjisce.si Saturday, 28 November 2020 16:05:44

  Radio Ognjišče je z vami že 26 let. Iz osrednjega ljubljanskega studia smo program začeli oddajati novembra leta 1994, v vseh teh letih pa smo se trudili na različne načine vzpostaviti posebno vez z vami, dragi poslušalci in Prijatelji Radia Ognjišče. Vsak dan smo skupaj s pomočjo radijskih valov, vsa ta leta pa smo se srečavali tudi na različnih druženjih in vsako leto skupaj praznovali tudi obletnice našega oddajanja.

 • Janez Kavčič: Kletev prinese gorje tistemu, ki jo izreče

  radio.ognjisce.si Saturday, 28 November 2020 00:20:00

  Naš gost na daljavo je bil duhovnik, eksorcist Janez Kavčič. V Svetem pismu beremo: »Kdor te preklinja, bodi preklet, in kdor te blagoslavlja, naj bo blagoslovljen!« Beseda je tekla o preklinjanju. Pogovor je vodila Tanja Dominko.

 • Infektologinja Beović: Ukinitev ukrepov bi vodila v katastrofo

  radio.ognjisce.si Friday, 27 November 2020 22:21:39

  Potem ko je vlada včeraj večino ukrepov za zamejitev epidemije covida-19 podaljšala za teden dni, smo poklicali vodjo strokovne skupine za covid 19 pri ministrstvu za zdravje infektologinjo dr. Bojano Beović. Izrazila je zadovoljstvo, da so ukrepi prijeli do te mere, da so ustavili naraščanje števila okuženih. Povedala je še, da je stanje v bolnišnicah pod nadzorom, ampak izjemno obremenjujoče in težko. Glede sproščanja ukrepov v mesecu decembru pa dodaja, da bodo morali biti zelo regulirani, saj se nam lahko krivulja hitro obrne navzgor.

 • Koronski Advent

  radio.ognjisce.si Friday, 27 November 2020 19:44:02

  Pred nami je Advent, čas pričakovanja in upanja. Čas priprave na božične praznike in spomina na rojstvo edinega Odrešenika, ki ga kristjani poznamo in priznamo kot takega, Jezusa Kristusa iz Nazareta.

 • Praznujemo. Hvaležno in z veseljem!

  radio.ognjisce.si Friday, 27 November 2020 18:45:43

  Naša radijska postaja obeležuje 26. obletnico oddajanja iz ljubljanskega studia, ko so oddajniki ponesli glas po vsej Sloveniji. Kako bomo praznovali?

 • Mini kavarna predelana iz konjske prikolice

  radio.ognjisce.si Friday, 27 November 2020 18:44:53

  V prvem valu epidemije, ko so se vrata gostinskih prostorov prvič zaprla, so mnogi pogrešali vsakdanjo jutranjo navado, prvo kavo. Maturant, Luka Jakopak, je našel rešitev in postavil ob cesti mini kavarno, kjer med potjo ob kratkem postanku dobimo želeni napitek.

 • Pozivi k zažigu duhovnikov in cerkva

  radio.ognjisce.si Friday, 27 November 2020 14:52:14

  Napadalec, ki je v začetku meseca na Dunaju izvedel teroristični napad, je nameraval žrtve iskati tudi po cerkvah, je povedal avstrijski notranji minister. Pozivi k napadom na cerkve se krepijo tudi po drugih državah. V Španiji je neka promarksistična skupina na tviterju pozvala k zažigu duhovnikov.

 • Je prav za rešitev mojega problema drugemu vzeti življenje?

  radio.ognjisce.si Friday, 27 November 2020 14:19:33

  Vprašanje splava ni najprej versko vprašanje, ampak vprašanje človeške etike, je zapisal papež Frančišek. V pismu se je zahvalil argentinskim ženam, ki si že dve leti prizadevajo za pravico do življenja nerojenih. Jutri pripravljajo pohod za življenje.

 • VIDEO: Kako napraviti adventni venček?

  radio.ognjisce.si Friday, 27 November 2020 14:06:13

  Pred nami je prva adventna nedelja, s katero se začenja adventni čas. To je milostni čas, v katerem se lahko duhovno obogatimo, naredimo dobro delo... Letos imamo za to še kako veliko priložnosti, tudi za poglobljeno molitev in duhovno rast. Zunanje znamenje priprave na božič pa je adventni venec. Naraščanje luči simbolizira rast dobrega v življenju.

 • Dominik Bagola: Kreativnost se začne pri lastni duhovnosti

  radio.ognjisce.si Friday, 27 November 2020 13:30:59

  V četrtkovem popoldnevu smo imeli v gosteh kreativca, v prvi vrsti glasbenika, saj je glasbi predan že od svojega sedmega leta, ki je viden del svoje ustvarjalnosti namenil oglaševalskemu svetu, trenutno pa deluje v Pisarni za prenos znanja Univerze v Ljubljani, Dominika Bagolo, z umetniškim imenom Balladero.

 • Kdaj človeka res poslušamo?

  radio.ognjisce.si Thursday, 26 November 2020 22:02:33

  Naj se zdi še tako obrabljeno, zares slišimo takrat, ko poslušamo s srcem, pravi psihologinja Špela Tušek. Z njo smo se pogovarjali o geslu letošnjega Tedna Karitas »Slišim te«. Spregovorila je tudi o tem, na kakšen način in kdaj sočloveku v stiski dati nasvet.

 • Naj bodo mehke nebeške zelenice!

  radio.ognjisce.si Thursday, 26 November 2020 20:37:07

  Svet je obkrožila novica, da se je v sredo, 25. novembra, poslovil eden največjih nogometnih mojstrov. Nogometni bog. Za Argentince in še koga pa nesporni kralj nogometnih zelenic. Diego Armando Maradona je v 60. letu v Buenos Airesu umrl za posledicami srčnega infarkta. Prenehalo je biti srce, ki je s svojo ljubeznijo do nogometne igre in nepozabnimi predstavami ogrevalo Argentino in svet.

 • Šolanje od doma: izziv za starše in otroke

  radio.ognjisce.si Thursday, 26 November 2020 17:20:18

  Se tudi vi, dragi starši, v tem času sprašujete, kako otrokom privzgojiti odgovornost za samostojno šolsko delo? Kako šolati svoje otroke doma in vse to uskladiti z našim rednim življenjem, z delom od doma in vsemi domačimi opravili? Si vzamete vmes kaj časa zase, za »eno kavo«, pogovor, sprehod? Tudi to je potrebno! Naša gostja na daljavo je bila mentorica za uspešno učenje, pedagoginja, žena in mama treh deklic Lea Čerin. Pogovor je vodil Matjaž Merljak.

 • Neverjeten uspeh 30. Klica dobrote!

  radio.ognjisce.si Thursday, 26 November 2020 16:18:52

  Na 30. Klicu dobrote je Slovenska karitas za pomoč družinam in posameznikom v stiski do zdaj zbrala 315.409 evrov!

 • Nadlegovanja, ki jih je izvajal raper Zlatko

  radio.ognjisce.si Thursday, 26 November 2020 13:57:23

  V zdravstvu, delu medijev in na družabnih omrežjih odmeva početje znanega aktivista in protestnika Zlatka Čordića. Ta je pretekli ponedeljek popoldne zalezoval in nadlegoval direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje, dr. Milana Kreka, posnetek tega pa objavil na Facebooku. Dogodek sta obsodila Zdravniška zbornica in NIJZ, v zdravniškem sindikatu Fides pa so zapisali, da gre za nezaslišano in primitivno dejanje.

 • O Poljski in Madžarski: "Starega ata se ne uči kašljati."

  radio.ognjisce.si Thursday, 26 November 2020 12:28:33

  Kaj pravzaprav vemo o Poljski in Madžarski, o dveh državah, ki sta trenutno v ospredju evropskega dogajanja? Prisotnega je veliko političnega preigravanja o pomenu teh dveh dežel, a malo in premalo pa vemo o njuni zgodovini. Veliko sta pretrpeli in imata zato tudi veliko za ponuditi. Nekaj ozadja tega dogajanja je v oddaji "Spoznanje več, predsodek manj" orisal p. Branko Cestnik.

 • VIDEO: Papež Frančišek nagovoril na Klicu dobrote!

  radio.ognjisce.si Thursday, 26 November 2020 02:17:42

  Papež Frančišek je čestital Slovenski karitas za jubilejni Klic dobrote. Videli in slišali smo ga lahko v video nagovoru. Objavljamo prevod. Sveti oče sicer govori o 40. obletnici, a današnji Klic dobrote je bil 30.

 • Ker je nasilnež doma, je nasilja še več

  radio.ognjisce.si Wednesday, 25 November 2020 20:44:20

  V časih, ko so družine veliko skupaj, je žal marsikje prisotnega tudi več nasilja. Po nacionalni raziskavi je vsaka druga ženska od dopolnjenega 15. leta starosti že doživela eno od oblik nasilja. Nasilje nad ženskami in deklicami ni sprejemljivo, so ob današnjem mednarodnem dnevu za končanje nasilja nad ženskami jasni v različnih organizacijah, od Združenih narodov in Sveta Evrope do slovenskega varuha človekovih pravic in ministrstva za delo.

 • Kaj zanima duhovnika o zmagovalcu kolesarske dirke po Franciji?

  radio.ognjisce.si Wednesday, 25 November 2020 20:11:59

  Lahko bi rekli, da gre za malce nenavaden intervju. Nismo namreč vajeni, da športne velikane o njihovem življenju sprašuje kar duhovnik. Razen pri spovedi. :)

Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia
Top 10: USA Top 10: USA

radio.ognjisce.si
Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia
类型: Various
Video Streaming
 • Play   Lagu Indonesia Terbaik - Terpopuler - Terhits Sepanjang Masa #MusicStream #LiveMusic #DirumahAja
 • Play   Best Radio 1 • Live Radio Pop Music 2020' Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   Fenomen Pop Live Radio • Pop Music 2020 - Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   lofi hip hop radio - beats to relax/study to
 • Play   Dance Music Live Radio • Best English Songs 2020 - Top Hits 2020 New Pop Songs Remix
 • Play   Tropical House Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Happy Music
 • Play   The Good Life Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Gym, Happy Music
 • Play   New Popular Songs 2020 - Top 40 Songs This Week - Best Hits Music Playlist 2020
 • Play   Deep Legacy. Radio • 24/7 Music Live Stream | Deep & Tropical House, Chill Out, Dance Music, EDM
 • Play   Sunday Coffee: Relaxing Jazz Radio - Smooth JAZZ & Soft Bossa Nova for Calm, Work, Study at Home