Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

تقييم: 0 (7)
0

Language:
5
http://radio.ognjisce.si
الجنس الأدبي:  موسيقى مسيحية Christian
معدل البت: 128
تنسيق الصوت: AAC
المزج على الانترنت:
Winamp

Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

نوع أدبي: موسيقى مسيحية
Radio Ognjišče. Prisluhnite nam! Obveščamo, izobražujemo, evangeliziramo in razvedrimo ter zabavamo.Veseli bomo tudi vašega obiska v eni izmed naših knjigarn: KOPER Trg Brolo 11 LJUBLJANA Poljanska 4 (Teološka fakulteta) KRANJ Koroška cesta 19
http://radio.ognjisce.si
 يعيش الآن:
 
That played on the radio:
Eva Boto - Kaj Je To
Metod Pal
Dj
Shakespears Sister - Hello Turn Your Radio On
Diana Krall - Narrow Daylight
Monika Avsenik,grega Avsenik In Ans.sa
Andra
Nina Pu
One Direction - Little Things
Celine Dion & A Bocceli - The Prayer
Tomo Jurak - Zvezde Vedo
Dj
Alja Kru
Dj
Modrijani - Ljubiva
Katrinas - V Ritmu Sanj
Ne
Primo
Emanuel - Jezus K Tebi Hitim
Janez Kova
تعليقات:
 • Your name:
  captchaقائمة الراديو
Your Radio playlist is empty (تسجيل)
YouTube
RSS Feed News Categories My list of RSS feeds Change site language and RSS feeds العربية RSS: سرعة القراءة 0
RSS: أخبار
 • Nakup rabljenega vozila ni nujno tvegan

  radio.ognjisce.si Monday, 1 March 2021 19:41:07

  Novih vozil se v Sloveniji proda približno 60.000. Trg rabljenih vozil pa je dva do trikrat večji, tu se pretaka veliko denarja. Nakup ali prodaja vozila skriva svoje pasti, smo pa tako ali drugače tudi zakonsko zaščiteni. Kako ukrepati ob odkritih napakah kupljenega rabljenega avtomobila? Kako nas ščiti zakonodaja in kje lahko pred nakupom poiščemo strokovni nasvet, pregled vozila? Na ta in druga vprašanja (tudi poslušalcev) je odgovarjal vodja servisa AMZS Jurij Kovač. Pogovor je vodil Blaž Lesnik.

 • Tvoja dobrota je velika kakor tvoja moč - nov teden in mesec na Radiu Ognjišče.

  radio.ognjisce.si Monday, 1 March 2021 18:20:02

  S temi besedami je papež Frančišek zaključil apostolsko pismo "Patris corde" v katerem je zaupal, da že več kot štirideset let vsak dan moli k sv. Jožefu. Lani na Brezmadežno je tudi razglasil "posebno Leto svetega Jožefa."

 • Papež se pripravlja na zgodovinski obisk

  radio.ognjisce.si Monday, 1 March 2021 17:33:46

  Papež Frančišek bo ta konec tedna kot prvi papež v zgodovini obiskal Irak. Potovanje je leta 2000 poskušal izvesti že sveti Janez Pavel II., a mu zaradi političnih okoliščin ni uspelo uresničiti te velike želje.

 • Spominjamo se, 1. marec

  radio.ognjisce.si Monday, 1 March 2021 11:00:02

  Na današnji dan 1991 je v Bariločah umrla slikarka in ilustratorka Bara Remec. Doma je slikala krajine, tihožitja in portrete, v Južni Ameriki pa se je posvetila indijanski mitologiji in utripu krute vsakdanjosti, predvsem v akrilni tehniki.

 • Nadškof Jurkovič o škodljivih posledicah pandemije

  radio.ognjisce.si Sunday, 28 February 2021 22:58:02

  Stalni opazovalec Svetega sedeža pri Združenih narodih v Ženevi nadškof Ivan Jurkovič je na zasedanju o medverskem dialogu, ki je tokrat potekalo na temo »Vloga vere v času koronavirusa« opozoril, da je pandemija covida-19 povečala že obstoječe napetosti in ogrožanje povezanosti med posamezniki, ljudstvi, kulturami in narodi ter še povečala razlike.

 • Papež: Varovati se moramo pred duhovno lenobo

  radio.ognjisce.si Sunday, 28 February 2021 19:04:06

  Trg Sv. Petra v Vatikanu postaja ob nedeljah opoldne spet kraj srečanja s papežem Frančiškom, ki z okna apostolske palače nagovori zbrane romarje. Danes je po molitvi angelovega čaščenja in blagoslovu vse prisotne povabil še, naj se mu pridružijo pri molitvi za srečen izid ugrabitve 317 deklet v Nigeriji. S tem je podprl tudi odločen protest tamkajšnjih škofov ob tem nasilnem dejanju. Svojo pozornost in rahločutno besedo je namenil tudi misli ob današnjem svetovnem dnevu redkih bolezni in spodbudil zlasti k nežni skrbi do otrok.

 • VIDEO: Nadškof Stres o ostankih komunizma v Sloveniji

  radio.ognjisce.si Sunday, 28 February 2021 15:47:43

  Ob 30. obletnici naše države je upokojeni nadškof Anton Stres na virtualnem predavanju v Domu sv. Jožefa v Celju ovrednotil vlogo neodvisne civilne družbe, vključno s Cerkvijo, v procesu demokratizacije. Med drugim je spregovoril o globokih koreninah ideologije, ki se še danes kaže v izključevanju drugače mislečih.

 • VIDEO: Križ je izraz »nore Božje ljubezni«

  radio.ognjisce.si Sunday, 28 February 2021 15:28:43

  Na drugo postno nedeljo ste lahko na Radiu Ognjišče prisluhnili dvema pridigama. Na predvečer je zbrane v cerkvi na Tromostvoju v Ljubljani nagovoril ljubljanski nadškof metropolit Stanislav Zore, dopoldne pa smo prenašali sveto mašo iz mariborske stolnice, kjer je somaševanje vodil mariborski nadškof metropolit Alojzij Cvikl.

 • Ana Soklič: Navdih za skladbo je življenje samo!

  radio.ognjisce.si Sunday, 28 February 2021 13:57:13

  Pevka Ana Soklič bo Slovenijo na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije v Rotterdamu zastopala s pesmijo Amen. Skladbo je RTV Slovenija razkrila v oddaji Ema, za katero jo je tudi premierno odpela. Pri produkciji skladbe je sodelovalo več kot 60 ljudi.

 • Kaj vemo o južnoafriški različici koronavirusa?

  radio.ognjisce.si Sunday, 28 February 2021 13:33:12

  V Sloveniji so potrdili prvi primer južnoafriške različice koronavirusa, in sicer na področju Maribora, pri osebi, ki se je vrnila iz Afrike. Epidemiološka služba je izsledila vse visoko rizične kontakte in jih napotila v karanteno, pravi minister za zdravje Janez Poklukar. Dodal je, da bodo iz previdnostnih razlogov v Mariborski regiji tedensko sekvencionirali 30 namesto 10 odstotkov vseh opravljenih testov.

 • BILI SO SKUPAJ... in rešili so sebe in svet.

  radio.ognjisce.si Sunday, 28 February 2021 02:52:02

  Letošnji radijski misijon se bo pod naslovom »BILI SO SKUPAJ« odvijal od 21. do 27. marca. Glavne teme: Biti skupaj; Bog se razodeva tudi danes; Ali me ljubiš?; Hrani moja jagnjeta; Gospod, Ti veš, da te imam rad: Hodi za menoj; Ne boš umrl.

 • VIDEO: Skupna pot skozi trpljenje vzpostavlja nove odnose

  radio.ognjisce.si Saturday, 27 February 2021 14:01:59

  Postni čas že 16 let zaznamuje akcija »40 dni brez alkohola«, ki jo med drugim pripravlja in vodi Slovenska Karitas. Po tradiciji ob začetku akcije Karitas in Slovensko Marijino narodno svetišče vabita k sveti maši in romanje k Mariji Pomagaj. Letošnje romanje je zaradi omejitev potekalo preko elektronskih medije, sveto mašo in pričevanja je bilo mogoče v neposrednem prenosu spremljati preko Youtube kanala, poročajo na spletni strani www.marija.si

 • Lažne gotovosti so v pandemiji odpadle. Se bomo vrnili v potrošništvo?

  radio.ognjisce.si Saturday, 27 February 2021 12:10:01

  Ob upadanju števila okuženih in hospitaliziranih se prebuja upanje, da bo mogoče širitev koronavirusne bolezni vendarle zajeziti. Preizkušnja, ki je vse človeštvo zajela v zadnjem letu, pa bo gotovo prinesla svoje posledice. O njih govorijo sociologi, pa tudi papež Frančišek.

 • Kje je doma slovenščina?

  radio.ognjisce.si Friday, 26 February 2021 19:45:02

  V nedeljo, 21.februarja, smo praznovali mednarodni dan materinega jezika, ki je letos imel geslo JEZIKI BREZ MEJA. Unesco je tako želel spomniti, da so jeziki bistveni del civilizacijske kulture človeštva in nenadomestljiv izraz človeške ustvarjalnosti in raznolikosti.

 • Dr. Roman Paškulin: »Vsak ima svojo usodo«

  radio.ognjisce.si Friday, 26 February 2021 17:45:11

  Smo v času posta. Naš gost je bil dr. Roman Paškulin, dr. med. terapevt medicinske hipnoze z izkušnjami na področju terapije zasvojenosti in ostalih psihosocialnih motenj, ki je spregovoril o ozadjih težav z alkoholom. Pogovor je vodila Nataša Ličen.

 • Evropa nagradila slovenske psihologe

  radio.ognjisce.si Friday, 26 February 2021 17:00:59

  Marko Vrtovec, predsednik Društva psihologov Slovenije, je v pogovoru za naš radio dejal, da so po njegovem mnenju nagrado dobili zaradi hitrega odziva, ki je bil ključen.

 • Zakaj s. Meta ne kupuje več avokada?

  radio.ognjisce.si Friday, 26 February 2021 14:55:52

  Verjetno ste se že nekajkrat vprašali, koliko sami prispevate k bolj trajnostnemu delovanju in razvoju družbe. Pa ste naredili kakšen korak več kot le to, da ste ločevali smeti ali šli peš do trgovine? O tem, kaj lahko vsak posameznik naredi za naš skupni dom, so se vprašali tudi v video posnetku postne akcije #DeliJezusa.

 • Smo že dovolj zreli za pogovor o demografiji?

  radio.ognjisce.si Friday, 26 February 2021 12:29:07

  V ponedeljek, 22. 2. 2021, je potekala predstavitev zbornika Demografske spremembe v Sloveniji in Evropi, ki je nastal v soorganizaciji Inštituta dr. Antona Korošca in Wilfried Martens centra za evropske študije.

 • Ira Zorko: Z ozkostjo sodobni človek skuša pokriti nekaj, kar je veliko širše.

  radio.ognjisce.si Thursday, 25 February 2021 22:45:02

  Vedno znova navdušijo posamezniki prodornih razmišljanj in vizij, ki delujejo okrog nas in jim je vredno prisluhniti, še več, jim slediti. Ne stojijo v prvih vrstah in pod žarometi, so nevsiljivi zgledi, ko jih srečamo, pa močno opogumijo pogled v jutrišnji svet in vlivajo optimizem ter vračajo smisel bivanja. Tako sem občutila srečanje z Iro Zorkom. Vedela sem, da je strokovnjak za gradnjo iz naravnih materialov, videla gradnje in se navduševala nad rešitvami. Prijetno pa me je navdušil njegov pogled na življenje, razumevanje sveta, del katerega smo in ga sooblikujemo.

 • Ta teden sadimo sadna drevesa

  radio.ognjisce.si Thursday, 25 February 2021 20:32:42

  Pogovor smo namenili sadjarskim vprašanjem in izzivom. Naš gost je bil sadjar Matjaž Maležič. Spomladanske temperature nas kličejo v vrtove, sadovnjake. Toplo sonce, ki pada na temna debla dreves, na veje, jih segreva, sokovi se začnejo pretakati, v zemlji je vlage dovolj in sadovnjak se bo počasi začel prebujati. Kar pa ni dobro, saj se zna še zelo ohladiti in obstaja nevarnost pozebe. A strnimo misel: zdaj je čas za sajenje dreves in grmov! Pogovor je vodil Robert Božič.

 • Pogovor prvakov političnih strank korak v pravo smer

  radio.ognjisce.si Thursday, 25 February 2021 17:26:14

  Slovenska politika tudi po včerajšnjem srečanju ostaja razdeljena. Čeprav je sedem prvakov parlamentarnih strank skupaj s predsednikom države Borutom Pahorjem sedlo za isto mizo, vsak ostaja na svojem bregu. Kljub temu bosta politična in strokovna javnost na posvetu v prvi polovici marca iskali skupna temeljna stališča glede izhodne strategije, ki zadeva epidemijo covida-19. Da gre za prvi korak na poti dialoga med političnimi strankami ocenjuje Marko Balažic, ki vodi miselno vozlišče Fokus 2031. Kljub temu pa ne verjame, da bo opozicija zaradi tega končala z vojno proti vladi Janeza Janše.

 • Cenzura v medijih spet glavna tema pred slovenskim predsedovanjem Svetu EU

  radio.ognjisce.si Thursday, 25 February 2021 16:28:02

  Po članku o medijih v Sloveniji, na katerega se je kritično odzval premier Janez Janša, ta tema odmeva tudi v evropskem parlamentu. Poslanka z Nizozemske Sophie in 't Veld se je tako odločila, da bo v sklopu skupne razprave o medijih v Sloveniji, ki bo 5. marca, povabila tudi premiera Janšo. Slednji si je želel, da bi delegacija prišla k nam, a se v evropskem parlamentu sklicujejo na epidemijo češ, da to ni mogoče.

 • Zorčič: »Državni zbor je hiša konflikta«

  radio.ognjisce.si Wednesday, 24 February 2021 23:00:01

  Kdor se ni sposoben pogovarjati, na dolgi rok ne bo uspešen, je prepričan predsednik državnega zbora Igor Zorčič, ki se strinja, da je parlament predvsem prostor dialoga, a hkrati tudi konflikta. »Državni zbor je hiša nekega organiziranega konflikta, tam so prisiljene sodelovati stranke, ki so jih izvolili volivci z različnimi pogledi na prihodnost družbe in dejstvo je, da če želi katerakoli stranka biti uspešna, mora pridobiti na svojo stran še druge stranke in se pogovarjati.«

 • Mag. Jure Šimic: Slovenija mora zagotoviti določeno mero samooskrbe z električno energijo

  radio.ognjisce.si Wednesday, 24 February 2021 18:07:00

  Raba električne energije se tudi Sloveniji vse bolj povečuje. Če osvetlimo primer mobilnih telefonov, v drugi polovici devetdesetih let prejšnjega stoletja smo jih uporabljali le za klicanje in pisanje sporočil, baterija je zdržala ves teden. Po tridesetih letih uporabe, ko so se telefoni modernizirali, se razvijali, imamo danes pametne telefone s kupom aplikacij in zmogljivejšimi baterijami, pa le-te zdržijo dva dneva.

 • »Nocoj bo pa gvišno, oje, oj«

  radio.ognjisce.si Wednesday, 24 February 2021 17:52:41

  Za zadnjo februarsko oddajo sem iz našega bogatega arhiva izbrskala tri skupine, ki sem jih posnela leta 2010 na svojih popotovanjih po naši deželi.

 • Kakšni so obeti za praznovanje velike noči?

  radio.ognjisce.si Wednesday, 24 February 2021 16:43:38

  Kot kaže nam gre v epidemiji počasi, počasi na bolje. Kako bo to vplivalo na večje odprtje cerkva in tudi praznovanje velike noči, smo v oddaji »Spoznanje več, predsodek manj«, govorili s p. Brankom Cestnikom. Velika noč bo, pravi spodbudno.

 • Janez Poklukar postal novi minister za zdravje

  radio.ognjisce.si Wednesday, 24 February 2021 00:19:00

  Poslanke in poslanci so s 50 glasovi za in 31 proti podprli imenovanje Janeza Poklukarja za ministra za zdravje. 42-letni zdravnik, ki je že prisegel pred državnim zborom, je s tem postal 18. minister za zdravje doslej in tretji zdravstveni minister v tej vladi. Z delom na ministrstvu dosedanji generalni direktor Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana začenja v sredo.

 • Jordan Peterson: "Čas je, da se znebite svojih dosedanjih predpostavk." - Marca novih 12 pravil v novi knjigi!

  radio.ognjisce.si Tuesday, 23 February 2021 22:30:02

  Če svet, ki ga vidite, ni svet, ki ga želite, je čas, da preverite svoje vrednote. Čas je, da se znebite svojih dosedanjih predpostavk. Čas je, da nekaj opustite. Pred izidom Petersonove knjige "12 novih pravil za življenje", smo v oddaji Sol in luč predstavili nekaj njegovih misli.

 • Naučena nemoč

  radio.ognjisce.si Tuesday, 23 February 2021 19:35:02

  Ste že slišali za zgodbo? Oziroma nevrološki poizkus, ko so v akvariju združili večjo ribo in manjše, med njimi pa postavili stekleno pregrado. Večja riba je seveda brez oklevanja takoj zaplavala med manjše, da bi si privoščila obrok. Zaradi pregrade so manjše ribe ostale na varnem. Ni jih mogla doseči. Po več neuspelih poizkusih se je večja riba vdala in prenehala. Takrat so odstranili pregrado in čakali na odziv. Zgodilo se ni nič. V svetu njenega dojemanja je bila zaradi preteklih izkušenj zapisana informacija, da ji ne bo uspelo. Manjše ribe so lahko mirno plavale okrog nje, ni več poskušala z napadi. Na osnovi tega preizkusa znanstveniki sklepajo, da se možgani preprosto naučijo nemoči. Na kompleksnejši ravni velja to tudi za ljudi.

 • 47 let je živela brez zemeljske hrane

  radio.ognjisce.si Tuesday, 23 February 2021 18:34:16

  Spominjamo se 125. obletnice smrti slovenske mistikinje in kandidatinje za blaženo Magdalene Gornik. Poleg izjemnih pojavov, kot so bila številna mistična doživetja, zamaknjenja, Kristusove rane in življenje brez hrane in vode, je značilna njena velika želja po brezmejni ljubezni do Jezusa.

Top 10: عربى Top 10: عربى

radio.ognjisce.si
Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia
نوع أدبي: Various
Video Streaming
 • Play   Lagu Indonesia Terbaik - Terpopuler - Terhits Sepanjang Masa #MusicStream #LiveMusic #DirumahAja
 • Play   Best Radio 1 • Live Radio Pop Music 2020' Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   Fenomen Pop Live Radio • Pop Music 2020 - Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   lofi hip hop radio - beats to relax/study to
 • Play   Dance Music Live Radio • Best English Songs 2020 - Top Hits 2020 New Pop Songs Remix
 • Play   Tropical House Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Happy Music
 • Play   The Good Life Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Gym, Happy Music
 • Play   New Popular Songs 2020 - Top 40 Songs This Week - Best Hits Music Playlist 2020
 • Play   Deep Legacy. Radio • 24/7 Music Live Stream | Deep & Tropical House, Chill Out, Dance Music, EDM
 • Play   Sunday Coffee: Relaxing Jazz Radio - Smooth JAZZ & Soft Bossa Nova for Calm, Work, Study at Home