Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

تقييم: 0 (7)
0

Language:
3
http://radio.ognjisce.si
الجنس الأدبي:  موسيقى مسيحية Christian
معدل البت: 128
تنسيق الصوت: AAC
المزج على الانترنت:
Winamp

Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

نوع أدبي: موسيقى مسيحية
Radio Ognjišče. Prisluhnite nam! Obveščamo, izobražujemo, evangeliziramo in razvedrimo ter zabavamo.Veseli bomo tudi vašega obiska v eni izmed naših knjigarn: KOPER Trg Brolo 11 LJUBLJANA Poljanska 4 (Teološka fakulteta) KRANJ Koroška cesta 19
http://radio.ognjisce.si
 يعيش الآن:
 
That played on the radio:
Eva Boto - Kaj Je To
Metod Pal
Dj
Shakespears Sister - Hello Turn Your Radio On
Diana Krall - Narrow Daylight
Monika Avsenik,grega Avsenik In Ans.sa
Andra
Nina Pu
One Direction - Little Things
Celine Dion & A Bocceli - The Prayer
Tomo Jurak - Zvezde Vedo
Dj
Alja Kru
Dj
Modrijani - Ljubiva
Katrinas - V Ritmu Sanj
Ne
Primo
Emanuel - Jezus K Tebi Hitim
Janez Kova
تعليقات:
 • Your name:
  captchaقائمة الراديو
Your Radio playlist is empty (تسجيل)
YouTube
RSS Feed News Categories My list of RSS feeds Change site language and RSS feeds العربية RSS: سرعة القراءة 0
RSS: أخبار
 • Maša, še posebej radijska, je tudi petje

  radio.ognjisce.si Saturday, 16 January 2021 16:56:01

  Glasba je eno od najbolj čudovitih in veličastnih daril, ki nam jih je dal Bog, je zapisal Martin Luther. Kako težko je, če nam vzamejo glasbo, smo lahko občutili v tej pandemiji. Še posebej pri svetih mašah. A iznajdljivost vedno najde pot. Pogovarjali smo se z zborovodkinjo in organistko, ki pomaga, da ljudje prenos svete maše na radiu doživijo na lepši, pristnejši in globlji način.

 • Kandidat za mandatarja ne predstavlja zgleda politične načelnosti

  radio.ognjisce.si Saturday, 16 January 2021 14:58:29

  Še vedno odmeva, da je skupina 42 poslancev v državni zbor vložila predlog konstruktivne nezaupnice s kandidatom za novega predsednika vlade Karlom Erjavcem. Podpise pod predlog, o katerem bodo v državnem zboru glasovali prihodnjo sredo so prispevali le trije poslanci DeSUS in tisti iz LMŠ, SD, Levice in SAB. Erjavec v izjavi ob vložitvi predloga poudaril, da je želijo s tem preprečiti kršenje temeljnih pravnih načel, kot so vpletanje v pravosodje, preprečevanje svobode medijev, posege v policijo in državno tožilstvo. Erjavec je sicer pričakoval 43 podpisov, a ga poslanec DeSUS Branko Simonovič ni prispeval.

 • Šola od doma: Dijaki opozarjajo predvsem na mentalne stiske

  radio.ognjisce.si Saturday, 16 January 2021 02:30:02

  Na nedavni razpravi o Šoli na daljavo, ki jo je pripravila Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji, je sodelovala tudi predsednica Dijaške organizacije in opozorila predvsem na nevajenost profesorjev, na slabo kakovost šole na daljavo, na preobremenjenost, slabo motivacijo in tudi na hujše mentalne stiske, ko mladi presedijo po osem ur pred računalnikom brez primerne pomoči.

 • Anarho-libertaren totalitarizem na pohodu

  radio.ognjisce.si Friday, 15 January 2021 19:48:02

  Ne vemo ali bodo nekoč na radio Slovenija poročali v oddaji »na današnji dan«, da je 15. januarja 2021 bila vložena nezaupnica vladni koaliciji SDS, NSi in SMC pod vodstvom Janeza Janše, ki je propadla ali uspela. Komentar je nastajal v dneh pred napovedanim datumom vložitve nezaupnice.

 • V času epidemije država pomaga starejšim, družinam, novorojenčkom, brezposelnim, študentom, ...

  radio.ognjisce.si Friday, 15 January 2021 17:33:04

  Epidemija je prinesla vrsto ukrepov na področju socialne in družinske politike, za kar se vladi zahvaljujemo. Kateri ukrepi so na voljo v sklopu protikoronske zakonodaje? Kako je z različnimi oblikami transferjev in pomoči? Ker je sprememb res veliko, terjajo svojo razlago, zato smo ji danes namenili svojo oddajo. Z nami je bila Valentina Vehovar z Ministrstva za delo. Pogovor je vodila Tanja Dominko.

 • Migranti v Bosni – obstaja rešitev?

  radio.ognjisce.si Friday, 15 January 2021 16:57:51

  Bosna in Hercegovina se poleg koronavirusa sooča tudi z izzivom približno 10 tisoč migrantov. Med njimi je skupina devetsto moških iz Pakistana in Afganistana, ki so bili nastanjeni v begunskem centru Lipa. Potem ko je pred božičem zgorel, trenutno živijo brez vode in elektrike, nekateri tudi brez strehe nad glavo.

 • Kristjani smo eni prvih, ki moramo spodbujati dialog

  radio.ognjisce.si Friday, 15 January 2021 16:14:53

  V oddaji Globine smo začeli z novim ciklom, v katerem se posvečamo nekaterim poudarkom zadnje papeževe okrožnice »Vsi bratje«. V njej je šesto poglavje posvečeno dialogu, ob katerem sta se tokrat ustavila voditelj Blaž Lesnik in gost moralni teolog Gabriel Kavčič. Kaj je pristen dialog, zakaj in kako ga graditi?

 • Benedikt XVI. vedno bolj šibek, a povsem bister

  radio.ognjisce.si Friday, 15 January 2021 15:35:30

  Tajnik zaslužnega papeža Benedikta XVI. škof Georg Gänswein je povedal, da je upokojeni papež sicer šibek, vendar povsem bister. Včeraj je bil, tako kot papež Frančišek, cepljen proti novemu koronavirusu.

 • Bi lahko bil morebitni padec vlade lepo darilo Milanu Kučanu za 80. rojstni dan?

  radio.ognjisce.si Friday, 15 January 2021 11:21:02

  Nekdanji predsednik države Milan Kučan te dni praznuje 80 let, zato smo v oddaji »Spoznanje več, predsodek manj« delno ocenili njegov lik in njegovo delo. Po nekaterih ocenah je namreč on tisti, ki niti iz ozadja na političnem prizorišču vleče še danes. Tudi zato govorimo o mandatarskih igrah, "ki naj bi zrasle na nekem drugem zelniku".

 • 25 let tednika Novi glas

  radio.ognjisce.si Friday, 15 January 2021 04:50:13

  Zamejski tednik Novi glas praznuje 25. obletnico delovanja. Nastal je z združitvijo Novega lista in Katoliškega glasa. Odgovorni urednik Jurij Paljk je v pogovoru za naš radiu podčrtal, da je to edini slovenski časopis, ki izhaja na obeh straneh meje, da je bil "valilinca" za novinarske poklice in so pomemben kamenček v mozaiku demokratičnega medijskega prostora.

 • Si želite boljših odnosov, boljši svet?

  radio.ognjisce.si Thursday, 14 January 2021 23:00:01

  V studio smo povabili avtorja knjige, v kateri so zaobjeti zadnji znanstveni pristopi sociološkega razumevanja družbe.

 • Inšpektorji kršitve ukrepov v cerkvah ne zaznavajo

  radio.ognjisce.si Thursday, 14 January 2021 19:41:11

  Izvajanje protikoronskih ukrepov še naprej redno in dosledno preverjajo inšpektorji in policija. Še vedno zaznavajo veliko primerov nepravilnega nošenja mask in neupoštevanja razdalje, nekaj kršitev beležijo v gostinstvu, pri frizerjih in avtopralnicah. Nobenih nepravilnosti pa niso zaznali v cerkvah, duhovniki in verniki se držijo vseh pravil.

 • Vabljeni k branju revije PRO!

  radio.ognjisce.si Thursday, 14 January 2021 18:37:45

  Zaradi koronavirusa smo si vzeli nekoliko daljši premor med zadnjo revijo, ki je izšla decembra 2019 in novo revijo, ki nosi letnico 2021. Časa za razmislek in pripravo je bilo več kot dovolj in ideja o vsebini je prišla sama od sebe: revijo smo posvetili dvema izjemnima duhovnikoma, ki sta močno zaznamovala Radio Ognjišče in sta v lanskem letu zaspala za večnost.

 • Hrvaška karitas: Vaša pomoč prinaša toplino in upanje

  radio.ognjisce.si Thursday, 14 January 2021 16:22:05

  Solidarnost Slovencev s prizadetimi v decembrskem rušilnem potresu v Petrinji je bila »res neverjetna, saj smo na Karitas zbrali že 220.000 evrov«. To je poudarila koordinatorka za mednarodno razvojno sodelovanje na Slovenski karitas Jana Lampe. »Vaša pomoč ljudem, ki sedaj v prizadetih krajih živijo v strahu, mrazu, žalosti, prinaša luč, toplino in upanje,« pa je zapisala Suzana Borko, koordinatorica humanitarne pomoči pri Hrvaški karitas.

 • Zdravnica Urška Bokal: Posameznik v času epidemije stvari ne more spremeniti

  radio.ognjisce.si Thursday, 14 January 2021 16:18:50

  »V naša življenja se je vpletla epidemija koronavirusa, ki nas kliče k odprtim ušesom in stalnemu prilagajanju, iskanju ravnotežja med tem, da se popolnoma ne zapremo vsak v svoj kot in po drugi strani, da ne ignoriramo dejstva bolezni, ki nas sicer sama opozori z visokimi številkami obolelih, hospitaliziranih in umrlih.« Tako je v kolumni, ki smo jo prejeli v naše uredništvo zapisala specialistka internistične onkologije Urška Bokal. V pogovoru za naš radio pa še dodala, da epidemija kaže, da posameznik stvari ne more spremeniti, le, če skupaj v veliki večini upoštevamo ukrepe za zmanjševanje okužb, zmoremo zmanjšati številke.

 • Papeža številni državniki prepričevali, naj ne prizna Slovenije

  radio.ognjisce.si Thursday, 14 January 2021 01:48:02

  Smo v letu priprav na obhajanje 30. obletnice slovenske samostojnosti. Spominjamo se pomembnega dejstva, da nas je med prvimi priznal tudi Vatikan. Dejanje je bilo odločilnega pomena tudi za dvajset priznanj s strani ostalih, predvsem evropskih držav, ki so sledila.

 • Janez Janša za Radio Ognjišče: Globoka država ne izgublja vpliva v ozadju

  radio.ognjisce.si Wednesday, 13 January 2021 23:17:16

  30-letnica praznovanja Slovenije, soočanje naše države z epidemijo, sestavljanje nove koalicije, poteze ustavnega sodišča in stavka policistov, so zgolj nekatere teme o katerih je v »Pogovoru o« za Radio Ognjišče spregovoril predsednik vlade Republike Slovenije Janez Janša. »Lomi se roke poslancem DeSUS, se jim grozi in izsiljuje. Podoben pristop načrtujejo tudi pri poslancih SMC. Gre za protiustavne in kriminalne pritiske,« je premier komentiral sestavljanje nove vlade.

 • Vožnja v zimskih razmerah

  radio.ognjisce.si Wednesday, 13 January 2021 18:38:29

  Zima, ledene ceste, ustrezna opremljenost vozila. To je nekaj ključnih besed oddaje, v kateri je bil naš gost inštruktor varne vožnje pri AMZS Manuel Pungertnik. Z njim se je na daljavo pogovarjal Matjaž Merljak.

 • V stiski samo prosim ali tudi hvalim Boga?

  radio.ognjisce.si Wednesday, 13 January 2021 15:29:35

  V težavah in trenutkih teme, ko bi imeli vse razloge, da Boga prosimo za pomoč, se nanj obrnimo s hvalo, je med današnjo katehezo dejal sveti oče. Tega nas namreč uči tudi sam Jezus.

 • 5, 4, 3, 2, 1 - VZLET! Pet sekund vam lahko spremeni življenje.

  radio.ognjisce.si Tuesday, 12 January 2021 22:00:26

  Mel Robbins: "Takoj ko vas prime da bi ukrepali v zvezi z nekim ciljem morate odštevati in se v 5 sekundah zganiti, drugače vas bodo možgani ustavili."

 • Koliko rakotvornega sezama si že pojedel?

  radio.ognjisce.si Tuesday, 12 January 2021 20:05:35

  Pred našimi očmi se dogajajo stvari, ki se po zdravi pameti ne bi smele. Če ste že pozabili afero s poljskim mesom, ki je vsebovalo veterinarska zdravila in so ga v večini primerov, še predenj so ga odkrile inšpekcije, zaužili ljubitelji kebaba, lahko zdaj vsi skupaj opazujemo, kako je Evropa preplavljena s strupenim sezamom indijskega porekla, ki je bil tako izdatno »razkužen« proti insektom in plesnim, da je v njem ostalo precej več rakotvornega etilen oksida, kot bi ga po evropskih predpisih smelo.

 • O Damjanu kot zavrženem olupku, Erjavcu kot buldožerju in levici, ki doživlja abstinenčno krizo

  radio.ognjisce.si Tuesday, 12 January 2021 14:59:20

  O mandatarskih igrah, ki so povezane s kandidaturo predsednika DeSUS-a Karla Erjavca za predsednika vlade, smo govorili v tokratni oddaji Spoznanje več, predsodek manj. Voditelj Jože Bartolj je gostil političnega nalitika dr. Aleša Maverja.

 • Dr. Kopčavar Guček: »Z veseljem povem, da je interes za cepljenje velik!«

  radio.ognjisce.si Monday, 11 January 2021 21:01:00

  Ob začetku cepljenja proti novemu koronavirusu se pojavlja kup vprašanj: zakaj je pomembno, da se cepimo, kakšni so stranski učinki, kaj se svetuje kroničnim bolnikom? Gostja na daljavo je bila specialistka družinske medicine dr. Nena Kopčavar Guček, ki je odgovarjala tudi na vprašanja naših poslušalk. Pogovor je vodil Blaž Lesnik.

 • Nova molitev v času epidemije

  radio.ognjisce.si Monday, 11 January 2021 20:27:48

  Molitev najprej ozdravi človekovo srce, ki je polno žalosti in vdanosti v obstoječe stanje. V času bolezni evangeliji ne ponujajo čudežnih zdravilcev, ampak pokažejo na Jezusa Kristusa, pravega Boga in človeka, ki je človeško šibkost prevzel nase in jo ozdravlja s svojim križem. Tako pišejo slovenski škofje, ki so "posodobili" molitev v času epidemije koronavirusa.

 • Veš za nasilje? Prijavi ga!

  radio.ognjisce.si Monday, 11 January 2021 17:18:48

  Omejitve, ki so bile sprejete, da bi preprečili slabšanje zdravstvenega stanja ljudi, lahko na drugi strani privedejo do povečanja nestrpnosti in s tem tudi do nasilja v družini. Vezanost na dom lahko žrtvi otežuje prijavo, opozarjajo na Policiji. Zato je še kako pomembno, da smo pozorni in nasilje, če ga zaznamo, tudi prijavimo.

 • Cepil se bo tudi papež

  radio.ognjisce.si Monday, 11 January 2021 15:57:32

  Papež Frančišek je v sinočnjem televizijskem pogovoru (10.1.) poudaril, da iz krize nikoli ne pridemo isti kakor prej. Ali postanemo boljši ali pa slabši. Dotaknil se je aktualnih tem novega leta. Pozval je k cepljenju proti covidu-19 in dejal, da se bo prihodnji teden cepil tudi sam. Nasprotovanje cepivu je označil za “samomorilno zanikanje”.

 • Pesmi, ki so nastale na daljavo in približale občutke, ki jih pogrešamo

  radio.ognjisce.si Monday, 11 January 2021 01:03:33

  Preteklo leto nas je za marsikaj prikrajšalo, po drugi strani pa od nas zahtevalo veliko iznajdljivosti, ki je nazadnje obrodila dobre sadove. Če bi živeli v ustaljenih tirnicah, a žal ne, bi v decembru in prvih januarskih dneh uživali v mnogih božično novoletnih koncertih, ki bi se odvijali po vsej Sloveniji. A to ne pomeni, da se v teh časih ni pelo in igralo.

 • Škrtanje z zobmi

  radio.ognjisce.si Monday, 11 January 2021 00:25:57

  Govorili smo o zobozdravstvenih težavah, niti ne tako redkih. O škrtanju z zobmi. Kar 20 % odstotkov ljudi med 18. in 45. letom naj bi imelo simptome, ki zahtevajo terapijo. Zakaj pride do te ne tako redke motnje in kako odpraviti težave? Z nami je bila zobozdravnica iz zobozdravstvene ordinacije Bled Irma Škoro, s katero se je pogovarjal Blaž Lesnik.

 • Černetova nagrada za delo na področju liturgičnega petja

  radio.ognjisce.si Sunday, 10 January 2021 19:54:44

  Iz svoje »osamljenosti« na praznem koru poslušalcem slovenske radijske postaje pomaga, da mašne obrede doživimo na še lepši, pristnejši in globlji način in da se v teh težkih časih pomanjkanja medosebnih stikov čutimo manj same.

 • Jubileji 2021: od prve uprizoritve Škofjeloškega pasijona do Balantiča in rojstva Slovenije

  radio.ognjisce.si Sunday, 10 January 2021 13:53:37

  V življenju naroda, družbe, družine in posameznika so dogodki, ki nas za vedno zaznamujejo. So priložnost za razmislek o tem, kje smo in kam gremo; za obujanje spominov in za načrtovanje poti v prihodnost. »Prav je, da se ozremo nazaj v življenje¸ se iz njega učimo in v njem odkrivamo skrivnostna Božja pota!« je pred leti zapisal prelat Rafko Lešnik. Nekaj tega, kar bo odmevalo v letu 2021, je zbrano tukaj.

Top 10: عربى Top 10: عربى

radio.ognjisce.si
Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia
نوع أدبي: Various
Video Streaming
 • Play   Lagu Indonesia Terbaik - Terpopuler - Terhits Sepanjang Masa #MusicStream #LiveMusic #DirumahAja
 • Play   Best Radio 1 • Live Radio Pop Music 2020' Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   Fenomen Pop Live Radio • Pop Music 2020 - Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   lofi hip hop radio - beats to relax/study to
 • Play   Dance Music Live Radio • Best English Songs 2020 - Top Hits 2020 New Pop Songs Remix
 • Play   Tropical House Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Happy Music
 • Play   The Good Life Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Gym, Happy Music
 • Play   New Popular Songs 2020 - Top 40 Songs This Week - Best Hits Music Playlist 2020
 • Play   Deep Legacy. Radio • 24/7 Music Live Stream | Deep & Tropical House, Chill Out, Dance Music, EDM
 • Play   Sunday Coffee: Relaxing Jazz Radio - Smooth JAZZ & Soft Bossa Nova for Calm, Work, Study at Home