Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

Рейтинг: 0 (7)
0

Язык:
7
http://radio.ognjisce.si
Битрейт: 128
Формат звука: AAC
Онлайн синтезатор:
Winamp

Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

Жанр: Христианская музыка
Radio Ognjišče. Prisluhnite nam! Obveščamo, izobražujemo, evangeliziramo in razvedrimo ter zabavamo.Veseli bomo tudi vašega obiska v eni izmed naših knjigarn: KOPER Trg Brolo 11 LJUBLJANA Poljanska 4 (Teološka fakulteta) KRANJ Koroška cesta 19
http://radio.ognjisce.si
 Сейчас в эфире:
 
Что недавно играло на радио:
Eva Boto - Kaj Je To
Metod Pal
Dj
Shakespears Sister - Hello Turn Your Radio On
Diana Krall - Narrow Daylight
Monika Avsenik,grega Avsenik In Ans.sa
Andra
Nina Pu
One Direction - Little Things
Celine Dion & A Bocceli - The Prayer
Tomo Jurak - Zvezde Vedo
Dj
Alja Kru
Dj
Modrijani - Ljubiva
Katrinas - V Ritmu Sanj
Ne
Primo
Emanuel - Jezus K Tebi Hitim
Janez Kova
Комментарии:
 • Ваше имя:
  captchaСписок радиостанций
Ваш радиоплейлист пуст (Регистрация)
YouTube
Категории новостей RSS-лент Мой список RSS-лент Сменить язык сайта и RSS-лент Русский RSS: Скорость чтения 0
RSS: Новости
 • Dijaki sporočajo: Zmoremo!

  radio.ognjisce.si Monday, 12 April 2021 18:27:50

  Na Radio Ognjišče je pisala dijakinja Gaja Viler, ki obiskuje program predšolske vzgoje na Srednji šoli v Izoli. Pred tretjo ustavitvijo javnega življenja, zaradi upočasnitve širjenja virusa, so s sošolkami in pod vodstvom profesorice Gabrijele Kukovec Pribac, staknile glave in se podpisale pod projekt, ki v družbo prinaša luč upanja.

 • V Siriji vlada lakota

  radio.ognjisce.si Monday, 12 April 2021 12:42:51

  V desetih letih je državljanska vojna v Siriji zahtevala več kot 388.000 življenj, svoje domove je moralo zapustiti več milijonov ljudi. Vendar po besedah koordinatorja humanitarnih projektov v Alepu Roberta Chelhoda danes vlada še večji obup, kot med vojno.

 • Spominjamo se, 12. april

  radio.ognjisce.si Monday, 12 April 2021 10:51:01

  12. aprila 1657 se je v Kamni Gorici rodil misijonar Marko Anton Kapus . Kot misijonar v Mehiki je sodeloval v raziskavah predelov južne Arizone in Kalifornije.

 • »Godci Trio Prijatelji iz Dramelj in okolice«

  radio.ognjisce.si Sunday, 11 April 2021 20:56:58

  Kristjani se na velikonočni ponedeljek, na dan po prazniku velike noči, spominjamo Jezusovega prikazovanja njegovim učencem na poti v Emavs. V tokratni oddaji ste bili povabljeni, da ste se novice o Kristusovem vstajenju veselili z nami. Jutri pa pride na vrsto že nova oddaja.

 • Spominjamo se, 11. april

  radio.ognjisce.si Sunday, 11 April 2021 20:45:27

  11. aprila 1806 se je v Ljubljani rodil pesnik in politik grof Anton Aleksander Auersperg. Njegov vzgojitelj je bil Prešeren. V zrelih letih se je posvetil politiki.

 • Prva obletnica smrti nadškofa Alojza Urana

  radio.ognjisce.si Sunday, 11 April 2021 09:06:02

  Pred letom dni se je prav na veliko soboto od nas poslovil upokojeni ljubljanski nadškof Alojz Uran. Ob tej obletnici je bila načrtovana sveta maša v ljubljanski stolnici, da bi se je lahko udeležili duhovniki in verniki, a je prestavljena na čas, ko bodo razmere to dopuščale.

 • Alenka Rebula: Iščimo mala veselja v izogib zagrenjenosti

  radio.ognjisce.si Saturday, 10 April 2021 16:56:57

  Ljudem počasi upada potrpežljivost, a na srečo iščejo veselje v malih stvareh in lovijo kar se da. To vsak dan opaža naša redna sogovornica v oddajah ob sobotnih dopoldnevih, ki vedno znova močno odmevajo. Vsak od nas je tudi član skupnosti, naroda. Nujnost preživetja je rodovitnost, ki se v narodu hrani s kulturo, izročilom, to je pravo bogastvo.

 • Aprila več priložnosti za počastitev prostovoljstva

  radio.ognjisce.si Saturday, 10 April 2021 16:50:06

  Skozi življenje mnogi lažje plujejo zaradi številnih dobrih, empatičnih in srčnih ljudi. Druga sobota v aprilu je letos Dan za spremembe, vseslovenska prostovoljska pobuda, zaradi razmer razpeta vse do konec aprila. Vključeni v celjsko organizacijo so lani na ta dan prebarvali vse klopce v parku. Aktivnosti je veliko. Vsak lahko najde kaj, kjer bi lahko tudi sam kaj prispeval k izboljšanju družbe, odnosov in okolja.

 • Bi molili za mamico, ki se odloča za splav?

  radio.ognjisce.si Saturday, 10 April 2021 12:50:01

  Pred praznikom Božjega usmiljenja se oziramo predvsem na tiste, ki si tega usmiljenja močno želijo ali pa po njem nezavedno hrepenijo. Med njimi so gotovo tudi starši v stiski zaradi neželenih nosečnosti, opravljenega splava ali drugih bolečin. V Zavodu Živim so se odločili še za eno pobudo, s katero jim bodo podali roko.

 • Bogoslužja od ponedeljka znova z ljudstvom

  radio.ognjisce.si Saturday, 10 April 2021 11:58:42

  Vlada je sprejela nov Odlok o začasni omejitvi kolektivnega uresničevanja verske svobode, v katerem je določila pogoje za izvajanje verske dejavnosti. Odlok velja od ponedeljka naprej.

 • Okrasno drevje in grmovnice

  radio.ognjisce.si Saturday, 10 April 2021 03:24:45

  Z Melito Miš Strgar iz Arboretuma Volčji Potok smo govorili o zasaditvi okrasnega drevja. Nekaj poudarkov: rododendroni so zahtevni, vrtnice požrešne, japonski javor bo z živo rdečimi listi jeseni pritegnil pozornost, rastlinam, ki uspevajo v kisli zemlji, dodajmo še nekaj zemlje izpod iglavcev iz bližnjega gozda. Vse pa se začne z dobrim načrtom. Naj bi se. Radovedna je bila Tanja Dominko.

 • Spominjamo se, 9. april

  radio.ognjisce.si Friday, 9 April 2021 20:12:09

  9. aprila 1803 je v Šurdu umrl pisatelj, šolnik in evangeličanski duhovnik Mihael Bákoš. Izdal abecednik in prvo prekmursko evangeličansko pesmarico.

 • »Še tisto uro sta vstala«

  radio.ognjisce.si Friday, 9 April 2021 19:45:02

  V tednu po Veliki noči kristjani praznujemo velikonočno osmino – čas veselja in radosti ob spoznanju, da se Jezusova zgodba ni končala za težkimi kamni, ki so prekrivali njegov grob. Vstajenje je učence osebnostno preobrazilo - od strahopetcev - do pogumnih pričevalcev.

 • VIDEO: Sadjarstvo - Razmere so katastrofalne!

  radio.ognjisce.si Friday, 9 April 2021 19:22:14

  V današnjem jutru so se temperature že tretjič v tem tednu v precejšnjem delu Slovenije spustile pod ničlo in povzročale pozebo. Medtem ko so že pred velikonočnimi prazniki mrzla jutra botrovala pozebi marelic in drugih zgodnjih koščičarjev, pa je slovensko sadjarstvo dokončni udarec dobilo z udorom polarnega zraka v minulih treh dneh. Razmere so katastrofalne.

 • Bo 8. april svetovni dan boja proti spolnim zlorabam otrok?

  radio.ognjisce.si Friday, 9 April 2021 17:00:21

  Bo 8. april postal dan, posvečen spolno zlorabljenim otrokom? Tako predlagajo udeleženci tridnevnega virtualnega mednarodnega simpozija o spolnih zlorabah, na katerem sodeluje tudi Cerkev.

 • Martin Lisec: »Tistemu, čemur dajemo pozornost, tisto raste!«

  radio.ognjisce.si Friday, 9 April 2021 16:01:21

  Z mag. Martinom Liscem, logoterapevtom z Inštituta Stopinje, smo se pogovarjali o izvirih veselja. »Motiv našega delovanja je širiti veselje do življenja, s svojim delovanjem želimo zanetiti iskro življenja v vsakem izmed nas, drobno navdušenje, ki nam da moč na poteh vsakdanjosti.« Kje ga lahko najdemo in kako ob hvaležnosti, zastonjskosti ter obdarovanostih ohraniti pozornost v malih radostih. Pomembna podstat notranjega zadovoljstva je tudi duhovno ravnovesje. Pogovor je vodila Nataša Ličen.

 • Pokličite in razveselite

  radio.ognjisce.si Friday, 9 April 2021 15:17:31

  Slovenska karitas v akciji Povezani preko telefona povezuje starejše osebe in mlajše prostovoljce Mlade karitas, da se v času izolacije zaradi epidemije redno pogovarjajo po telefonu.

 • Breda Košir: Življenje je, kakršnega si naredimo.

  radio.ognjisce.si Thursday, 8 April 2021 23:00:01

  Breda Košir je med najuspešnejšimi zaključila izobraževanje na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani in s strani Senata fakultete kar dvakrat prejela tudi priznanje za uspešen študij. Ob tem je bila dejavna še na številnih drugih področjih in povsod pustila dobro sled. Kot prostovoljka je sodelovala na različnih taborih in projektih za vse starostne skupine ter v pomoč ljudem z različnimi potrebami ter ovirami. V prostem času se tekmovalno ukvarja s paraplesom, kjer prav tako dosega odlične rezultate ter odličja.

 • Dr. Bojana Beović: Zbornica nisem jaz, skupaj z zdravniki lahko dosežemo marsikaj

  radio.ognjisce.si Thursday, 8 April 2021 14:01:22

  Na svetovni dan zdravja smo gostili novo predsednico Zdravniške zbornice Slovenije, infektologinjo dr. Bojano Beović. Z njo smo se pogovarjali o načrtih, ki jih ima v svojem programu dela na zbornici, o težavah in rešitvah za slovenski zdravstveni sistem, pa tudi o poteku epidemije novega koronavirusa.

 • Spominjamo se, 8. april - pogreb Janeza Pavla II.

  radio.ognjisce.si Thursday, 8 April 2021 11:01:02

  8. aprila 1692 se je v Piranu rodil skladatelj Giuseppe Tartíni. Po materi je bil Slovenec. Uveljavil se je v Padovi, kjer je imel znamenito glasbeno šolo.

 • Spominjamo se, 7. april – nove škofije

  radio.ognjisce.si Thursday, 8 April 2021 01:35:36

  Na današnji dan leta 30 naj bi po izračunih nekaterih zgodovinarjev Rimljani križali Jezusa. Tega leta je bil ta dan petek pred judovskim praznikom pasho.

 • Škofije Celje, Novo mesto in Murska Sobota ter Nadškofija Maribor praznujejo 15. obletnico

  radio.ognjisce.si Wednesday, 7 April 2021 20:02:29

  7. aprila 2006 je papež Benedikt XVI. v Cerkvi v Sloveniji ustanovil tri nove škofije: novomeško, celjsko in murskosoboško. Cerkev je obenem poleg obstoječe ljubljanske nadškofije dobila še eno s sedežem v Mariboru.

 • Ko zaobljuba »v bolezni in zdravju« tudi meso postane …

  radio.ognjisce.si Wednesday, 7 April 2021 19:20:50

  »V bolezni in zdravju,« si par obljubi na poročni dan. Pa se zaveda, kaj izgovarja? Polnost tega stavka izkušata Sara in Bojan Doljak iz Logatca, ki smo ju gostili v Družinski katehezi in sta pričevala o soočanju s Sarino boleznijo – sklerozo multipleks. Poskušali smo vsaj malo vstopiti v njuno skrivnost življenja, ki je ni zamajalo, ampak še bolj okrepilo tudi Sarino poslabšanje bolezni z odvzemom sposobnosti govora in hoje. V oddaji je komunicirala preko komunikatorja, misli in srce pa so njeni.

 • FOTO: Boj proti mrazu

  radio.ognjisce.si Wednesday, 7 April 2021 18:54:42

  Današnje ponekod rekordno nizke temperature za april so prizadele cvetoče sadno drevje, pa tudi izpostavljene vrtnine. Sadjarji in kmetijski svetovalci podatke o škodi po pozebi, ki je napovedana tudi jutri, že zbirajo, v prihodnjih dneh bodo dali prve ocene.

 • Umrl je švicarski teolog Hans Kűng

  radio.ognjisce.si Wednesday, 7 April 2021 16:25:35

  V starosti 93 let je včeraj umrl švicarski teolog Hans Küng. Znan je bil po svojih teoloških in moralnih stališčih, ki so bili kritični do nauka Katoliške cerkve.

 • Vstali Kristus sredi krožišča

  radio.ognjisce.si Wednesday, 7 April 2021 14:52:29

  V teh dneh odmeva vesela novica, da je Kristus vstal od mrtvih. In različni so načini, kako jo lahko oznanimo.

 • Klici o pajčevinah v stolnici, škofu štrikane nogavice

  radio.ognjisce.si Wednesday, 7 April 2021 13:57:23

  Že dobro leto ob nedeljah spremljamo prenose nedeljskih svetih maš iz mariborske stolnice, na Radiu Ognjišče pa med tednom tudi molitev rožnega venca. Zanimalo nas je, kakšni so odzivi faranov in ljudi od drugod.

 • p. Marko Ivan Rupnik: "Ljubezen je edino, kar daje smisel čutenju in delovanju človeka."

  radio.ognjisce.si Tuesday, 6 April 2021 22:15:02

  Govoriti o smislu življenja, pomeni govoriti o Ljubezni: "Govoriti o vstajenju teles pomeni govoriti o tem, kar ostane, kar ima možnost, da bo rešeno propadljivosti. Samo ljubezen je resnično življenje. Vse, kar se odtrga od skupnosti, je ločeno od življenja in usojeno na propad in pozabo."

 • Spominjamo se, 6. april

  radio.ognjisce.si Tuesday, 6 April 2021 18:35:16

  6. aprila 885 je v Vélehradu umrl nadškof Metod. Z bratom Cirilom je leta 863 prišel na Moravsko, kjer sta na željo kneza Rastislava oznanjala evangelij moravskim in panonskim Slovanom.

 • Praznik upanja, gotovosti in radosti

  radio.ognjisce.si Tuesday, 6 April 2021 16:21:37

  Kako so se na veliko noč pripravljali in kako so jo praznovali naši rojaki v Melbournu v Avstraliji, v Buenos Airesu v Argentini, v Hamiltonu v Kanadi in v Freyming-Merlebachu v Franciji, so nam povedali p. Simon Peter Berlec, Franci Cukjati, Drago Gačnik in Jože Kamin.

Топ 10: Россия Топ 10: Россия

radio.ognjisce.si
Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia
Жанр: Разное
Видео трансляции
 • Play   Lagu Indonesia Terbaik - Terpopuler - Terhits Sepanjang Masa #MusicStream #LiveMusic #DirumahAja
 • Play   Best Radio 1 • Live Radio Pop Music 2020' Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   Fenomen Pop Live Radio • Pop Music 2020 - Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   lofi hip hop radio - beats to relax/study to
 • Play   Dance Music Live Radio • Best English Songs 2020 - Top Hits 2020 New Pop Songs Remix
 • Play   Tropical House Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Happy Music
 • Play   The Good Life Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Gym, Happy Music
 • Play   New Popular Songs 2020 - Top 40 Songs This Week - Best Hits Music Playlist 2020
 • Play   Deep Legacy. Radio • 24/7 Music Live Stream | Deep & Tropical House, Chill Out, Dance Music, EDM
 • Play   Sunday Coffee: Relaxing Jazz Radio - Smooth JAZZ & Soft Bossa Nova for Calm, Work, Study at Home