Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

रेटिंग: 0 (7)
0

भाषा:
8
http://radio.ognjisce.si
बिटरेट: 128
ध्वनि प्रारूप: AAC
ऑनलाइन सिंथेसाइज़र:
Winamp

Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

विधा: ईसाई संगीत - Christian
Radio Ognjišče. Prisluhnite nam! Obveščamo, izobražujemo, evangeliziramo in razvedrimo ter zabavamo.Veseli bomo tudi vašega obiska v eni izmed naših knjigarn: KOPER Trg Brolo 11 LJUBLJANA Poljanska 4 (Teološka fakulteta) KRANJ Koroška cesta 19
http://radio.ognjisce.si
 अब जीयो:
 
हाल ही में रेडियो पर क्या खेला:
Eva Boto - Kaj Je To
Metod Pal
Dj
Shakespears Sister - Hello Turn Your Radio On
Diana Krall - Narrow Daylight
Monika Avsenik,grega Avsenik In Ans.sa
Andra
Nina Pu
One Direction - Little Things
Celine Dion & A Bocceli - The Prayer
Tomo Jurak - Zvezde Vedo
Dj
Alja Kru
Dj
Modrijani - Ljubiva
Katrinas - V Ritmu Sanj
Ne
Primo
Emanuel - Jezus K Tebi Hitim
Janez Kova
टिप्पणियाँ:
 • आपका नाम:
  captchaList of radio
आपकी प्लेलिस्ट खाली है। (साइन अप)
YouTube
RSS Feed News Categories My list of RSS feeds Change site language and RSS feeds RSS: पढ़ने की गति 0
RSS: समाचार
 • Martina Hrovat: V vsako stvar grem z dobrim namenom, ne iščem ozadij. Delam, kar mislim, da lahko.

  radio.ognjisce.si Thursday, 23 September 2021 17:27:53

  Presenečena je bila ob klicu s povabilom na radijski pogovor. Urejena, profesionalna, v svoji nenarejeni preprostosti sprva nekoliko zadržana, a tako zelo iskrena, da se človek ob njej hitro sprosti in pogovor zlahka steče. Pogovarjali sva se kot ženi, materi, kmalu pa sta pri Martini stopili v ospredje tudi odgovornost za dobro družbe in skrb za boljši jutri.

 • Janša: Družine so jedro države in močne družbe!

  radio.ognjisce.si Thursday, 23 September 2021 17:23:23

  Družina: ključ do trajnosti, je eden od poudarkov dvodnevnega demografskega vrha, ki poteka v Budimpešti. Ta pomemben plenum že od leta 2015 gosti govorce na najvišji ravni, predsednike države in vlad, evropske in nacionalne poslance, ministre in ministrice, najvišje predstavnike različnih religij, predstavnike civilne družbe, akademike in novinarje. Zbrane so dopoldne nagovorili gostitelj srečanja Viktor Orban, nekdanji ameriški podpredsednik Mike Pence in slovenski premier Janez Janša. Slednji je dejal, da je razprava o demografiji ključna za sedanjost in prihodnosti. »To je razprava o naših otrocih in otrocih otrok, to je tudi razprava o življenju, družini, sreči in ljubezni,« je dejal Janša.

 • Pristopi škofov do žrtev zlorab so različni. Kaj se je izkazalo za napako?

  radio.ognjisce.si Thursday, 23 September 2021 15:57:38

  V Varšavi se je včeraj končala mednarodna konferenca za zaščito otrok v Cerkvi. Škofje in drugi predstavniki iz srednje in vzhodne Evrope so na zasedanju prisluhnili tudi žrtvam zlorab. O obravnavi žrtev so govorili tudi v delovnih skupinah.

 • Na avtobus, skiro ali kolo, pa bo!

  radio.ognjisce.si Thursday, 23 September 2021 15:57:20

  Včeraj se je zaključil 20. Evropski teden mobilnosti, zato smo v Svetovalnici iskali ideje za bolj trajnostne rešitve pri vsakodnevnih vožnjah in se vprašali, zakaj se ponudbi javnega potniškega prometa pri nas še ne uspe uveljaviti. Z nami je bila nacionalna koordinatorka Evropskega tedna mobilnosti Polona Demšar Mitrovič, s katero se je pogovarjal Blaž Lesnik.

 • Le nekaj ur po ustvarjanju spletnega profila na otroke že prežijo pedofili

  radio.ognjisce.si Thursday, 23 September 2021 15:06:52

  Policije Zahodnega Balkana skupaj z Europolom danes začenjajo čezmejno kampanjo proti spolnim zlorabam otrok na spletu z naslovom: Reci ne! Na današnjem posvetu so govorci poudarili, da se otroci in starši pogosto ne zavedajo nevarnosti, ki nanje prežijo na internetu.

 • Gospodinjstva in podjetja skrbijo višje cene energije

  radio.ognjisce.si Thursday, 23 September 2021 14:19:11

  Zadnje čase smo priča višjim cenam energije, predvsem električne energije in plina. Podražitve so po besedah evropske komisarke za energijo Kadri Simson nov dokaz, da Evropa potrebuje več energije iz obnovljivih virov in večjo energetsko učinkovitost. Po sredinem srečanju ministrov za energijo in promet na Brdu pri Kranju je napovedala, da bo Evropska komisija pripravila smernice za soočanje s to težavo.

 • Mariborska stolnica: Obnovitvena dela na strehi in ostrešju

  radio.ognjisce.si Thursday, 23 September 2021 12:58:52

  Stolna župnija Maribor izvaja obnovitvena dela na strehi in ostrešju mariborske stolnice. Prek javnega razpisa Ministrstva za kulturo je uspela zagotoviti 29 odstotkov vrednosti projekta. Preostanek mora zbrati sama, kar znaša približno 110.000 evrov. Upa, da ji bo to uspelo s pomočjo vernikov, dobrotnikov in donatorjev, ki cenijo to dediščino.

 • Kot da bi tu že bili!

  radio.ognjisce.si Wednesday, 22 September 2021 18:18:35

  Turistična sezona gre h koncu, nad glavo pa me vsake tri minute in pol preleti letalo, ki dovaža potnike na bližnje letališče Heraklion.

 • Jesen na vrtu: motike še ni treba pospraviti

  radio.ognjisce.si Wednesday, 22 September 2021 16:50:05

  September je kljub svežim jutrom lahko še prav prijetno topel, dež pa je zalil izsušeno zemljo. V Svetovalnici smo se pogovarjali o opravilih na naših vrtovih v tem času. Zanimalo nas je, kaj posejemo v mesecu septembru ali oktobru, kaj je še na naših vrtovih in čaka, da pospravimo za ozimnico ter kako shraniti čebulo in česen, da bosta zdržala v shrambi čim dlje. Na vaša vprašanja je odgovarjala Fanči Perdih, pogovor pa je vodila Slavi Košir.

 • Ščit ljubezni varuje pred vsemi pošastmi.

  radio.ognjisce.si Wednesday, 22 September 2021 14:19:21

  Dolgoletna dr. med., specialistka za nevrologijo, živčne bolezni in psihoterapijo o tem, kako biti prijeten in ljubezniv, ljubeč in sočuten ter skrben in prijazen do sebe in do drugih?

 • Papež: Ideologije imajo v sebi nekaj diaboličnega

  radio.ognjisce.si Wednesday, 22 September 2021 14:08:21

  Papež Frančišek je današnjo avdienco, na kateri se je zbralo veliko mladih, posvetil svojemu nedavnemu obisku Slovaške in Madžarske. Potovanje v srce Evrope je začel z adoracijo na evharističnem kongresu in sklenil z ljudsko pobožnostjo v Marijinem romarskem središču.

 • Dr. Aleš Rozman: "Mnoge je preprosto strah cepljenja."

  radio.ognjisce.si Wednesday, 22 September 2021 13:04:03

  V Svetovalnici smo gostili direktorja bolnišnice Golnik dr. Aleša Rozmana. Po precepljenosti smo Slovenci na repu Evrope. Kakšne posledice lahko pričakujemo v naslednjih tednih in kakšno je trenutno stanje na Golniku? Pogovor je vodil Blaž Lesnik.

 • Svoboda gibanja se ne meri s pravico do življenja!

  radio.ognjisce.si Wednesday, 22 September 2021 12:38:17

  Kaj o varovanju zdravja določa Ustava RS in kako lahko to apliciramo na epidemijo ter kako je s spoštovanjem človekovih pravic v času epidemije in testom sorazmernosti pri odločanju o ukrepih. To je zgolj nekaj vprašanj, ki smo jih v tokratni oddaji »Spoznanje več predsodek manj« zastavili ustavnemu sodniku Dr. Dr. Klemenu Jakliču (Oxford ZK, Harvard ZDA).

 • Pomanjkanje hrane v nekaj dneh? Kriza, ki jo povzroči strah praznih polic.

  radio.ognjisce.si Wednesday, 22 September 2021 10:25:01

  Na pragu jeseni se Velika Britanija spet sooča s praznimi policami v trgovinah z živili. Medtem ko je motnjam v oskrbi poleti botrovalo predvsem pomanjkanje delovne sile, pa so vzrok zadnjim težavam pri oskrbi s svežim mesom in nekaterimi drugimi živili, visoke cene plina.

 • Odgovorni ob vseh navodilih ne morejo imeti več izgovorov

  radio.ognjisce.si Tuesday, 21 September 2021 18:44:08

  V Varšavi se nadaljuje mednarodna konferenca o zaščiti otrok v Cerkvi, ki se je udeležujejo pristojni z območja srednje in vzhodne Evrope. Govorci poudarjajo, da je Cerkev v zadnjih letih naredila številne korake naprej, odgovorni imajo vsa navodila, zato zdaj ne morejo imeti več izgovorov.

 • Premika se. V pozitivno smer!

  radio.ognjisce.si Tuesday, 21 September 2021 17:55:54

  Prepričan sem, da se še dobro spomnite, kako so se v minulih letih, praviloma že globoko v času žetve, dogajala pogajanja o odkupni ceni pšenice in posledično tudi drugih žit.

 • Skupina Ragle in njihovih 25 let

  radio.ognjisce.si Tuesday, 21 September 2021 17:11:25

  Ni veliko skupin, ki se lahko pohvali s tako častitljivo obletnico. Še posebej, če 25 let delovanja praznuje skupina, v kateri se družijo dekleta in žene, ki štejejo od 35 do 38 let.

 • Demenca: "Pogosto sem se spraševala, kaj bo z možem, če jaz prej umrem."

  radio.ognjisce.si Tuesday, 21 September 2021 16:36:27

  Demenca v evropskem in svetovnem merilu dosega razsežnost pandemije. Zaradi strmega naraščanja števila bolnikov z demenco je bolezen prepoznana kot ena največjih zdravstvenih izzivov 21. stoletja. Bolezen v povprečju traja od 10 do 15 let. V Sloveniji živi več kot 34.000 oseb z demenco, za vsako pa v povprečju skrbijo še trije ljudje. Na svetovni dan Alzheimerjeve bolezni 21. septembra je bila naša gostja specialistka nevrologije in psihiatrije ter vodja probono ambulante Vida Drame Orožim. Spregovorili smo o prepoznavanju in zdravljenju te vse bolj razširjene bolezni. Z gostjo se je pogovarjal Blaž Lesnik.

 • Demenca se priplazi potiho, neopazno

  radio.ognjisce.si Tuesday, 21 September 2021 12:54:23

  Prijaznost je čustvo, ki ga osebe z demenco ohranijo do zadnjega. To nam je povedala etnologinja in publicistka Alenka Veber, ki se je po treh desetletjih iz Ljubljane preselila nazaj v domače Babno Polje in tam že slaba štiri leta živi z mamo, ki ima demenco. Tega seveda ni pričakovala, čeprav je že prej prebirala knjige o demenci.

 • Spominjamo se, 21. september - "Škofovi zavodi"

  radio.ognjisce.si Tuesday, 21 September 2021 12:47:00

  21. septembra leta 1905 je ljubljanski škof Anton Bonaventura Jeglič v Šentvidu nad Ljubljano blagoslovil Zavod Sv. Stanislava.

 • Kako zaščititi naše otroke?

  radio.ognjisce.si Monday, 20 September 2021 17:12:51

  Škofje, pastoralni delavci in terapevti iz Vzhodne in Srednje Evrope na srečanju v Varšavi iščejo načine, kako zaščititi otroke pred spolnimi zlorabami in pomagati žrtvam. Akcijo za zaščito otrok pred spolnim nasiljem na spletu začenja tudi Europol.

 • Ministrica Jaklitsch na obisku v Ameriški Ljubljani

  radio.ognjisce.si Monday, 20 September 2021 16:34:09

  Škof, župnika, župan, podjetniki, politiki ... Vrsta srečanj je bila na sporedu obiska ministrice za Slovence v zamejstvu in po svetu dr. Helena Jaklitsch v Clevelandu. Od vseh so najprisrčnejša srečanja z najmlajšimi in z rojaki v narodnih nošah, vse v luči 30-letnice samostojne Republike Slovenije.

 • Na Češkem so se spomnili 1100-letnice smrti Svete Ljudmile

  radio.ognjisce.si Sunday, 19 September 2021 19:32:36

  V Tetinu pri Pragi so se spomnili 1100. obletnice smrti svete Ljudmile, zavetnice Češke. Živela je v dobi svetih bratov Cirila in Metoda. Gre za ženo, ki je naredila veliko za češki narod in krščanstvo ter tako odločilno posegla v krajevno zgodovino, kljub temu, da je bila vzgojena v veri poganskih staršev. Češkemu knezu Borivoju je rodila šest otrok, med njimi Vratislava, očeta svetega Venčeslava.

 • Vojaki poromali k Mariji Pomagaj

  radio.ognjisce.si Sunday, 19 September 2021 19:14:42

  Pripadnice in pripadniki Slovenske vojske vsako leto ob dnevu Vojaškega vikariata priromajo k Mariji Pomagaj. Somaševanje je na trgu pred baziliko vodil vojaški vikar Matej Jakopič. Delo pripadnikov Vojaškega vikariata temelji na zgodovinskih izkušnjah in bogati tradiciji, ki je slovenski narod gmotno, narodnostno ter duhovno vzgajala in dvigala. Dan Vojaškega vikariata praznujemo 21. septembra, ker je bil na ta dan leta 2000 podpisan prvi sporazum, ki je temelj za redno delo.

 • Če hočeš biti prvi, se moraš v vrsti postaviti nazaj, biti zadnji in služiti vsem

  radio.ognjisce.si Sunday, 19 September 2021 18:22:21

  Po apostolskem potovanju na Madžarsko in Slovaško, je papež Frančišek danes opoldne znova na Trgu sv. Petra v Vatikanu nagovoril zbrane romarje. Ob evangeljskem odlomku 25. nedelje med letom je skušal približati veličino evangeljske majhnosti, ki zmore človekovo srce napolniti z resničnim veseljem. Po molitvi angelovega čaščenja in blagoslovu je nato vsem, ki so jih v Mehiki prizadele močne poplave, zagotovil svojo duhovno bližino. Nato je opozoril še na osebe, ki jih iz raznih vzrokov po krivici zadržujejo v tujih državah, da bi mogle doživeti pravičen razplet situacije.

 • Lobiji so gojišče vseh vrst zlorab

  radio.ognjisce.si Sunday, 19 September 2021 14:10:02

  V Varšávi se bo popoldne začelo regionalno srečanje o zaščiti mladoletnih v Cerkvi za Srednjo in Vzhodno Evropo. Iz Slovenije se ga bodo udeležili ljubljanski nadškof Stanislav Zore, murskosoboški škof Peter Štumpf, s. Magda Burger in terapevtka Špela Tušek.

 • Glasba kot odlična vzgojna pot v družini

  radio.ognjisce.si Sunday, 19 September 2021 13:22:56

  Več kot 60 udeležencev je bilo na nedavnem vzgojno-družinskem seminarju, ki ga je pripravil Slovenski pastoralni center Bruselj. Srečanje v živo in graditev prijateljske skupnosti mladih družin z otroki je neprecenljivo, je poudaril slovenski župnik v Beneluksu dr. Zvone Štrubelj. Seminar so zaključili z nedeljsko sveto mašo in posebno pesmijo.

 • Radijske počitnice 2021: Kdo sedi ob tebi?

  radio.ognjisce.si Saturday, 18 September 2021 18:15:08

  Ljudje smo res različni. Če, na primer, na dopustu pogledamo okoli sebe, vidimo aktivne in pasivne, take, ki komaj čakajo na odhod in take, ki jim neskončnega ležanja ni nikoli dovolj. Obdajajo nas zgovorni in molčeči, a gotovo nihče ne želi biti sam. Sam v počitniškem izobilju.

 • Stični mladih priznanje predsednika države; nadškof Cvikl mladim: Tukaj v Stični pričujete za pogum.

  radio.ognjisce.si Saturday, 18 September 2021 16:19:53

  V cistercijanskem samostanu v Stični danes poteka tradicionalno srečanje katoliške mladine, na katerem se med drugim osredotočajo na težavo strahu in negotovosti med mladimi. Dopoldanski del je v znamenju svete maše, ki jo daruje mariborski nadškof Alojzij Cvikl, poleg njega pa sta zbrane nagovorila tudi apostolski nuncij v Republiki Sloveniji Jean-Marie Speich in predsednik republike Borut Pahor. Popoldanski del Stične bo v znamenju delavnic, dogajanje se bo sklenilo z večernim koncertom.

 • Nika Kljun:»Biti dober človek je na prvem mestu!«

  radio.ognjisce.si Saturday, 18 September 2021 01:00:01

  Izredna plesalka, koreografinja, trenerka, slovenska ambasadorka plesa, podjetnica, predvsem pa sončna, navdihujoča oseba, tako bi lahko zelo na kratko opisali Niko Kljun. O njenem talentu in profesionalnosti govorijo imena zvezdnikov, ki so jo povabili v svojo ekipo, npr. Beyonce, Justin Bieber, Jenifer Lopez, Britney Spears, Paula Abdul in drugi … Svoj plesni ali koreografski pečat pa je vtisnila v mnoge svetovne šove, kot so MTV Video Music Awards, America’s Got Talent, The Voice, American Music Awards, The X Factor …

Top 10: USA Top 10: USA

radio.ognjisce.si
Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia
विधा: Various
Video Streaming
 • Play   Lagu Indonesia Terbaik - Terpopuler - Terhits Sepanjang Masa #MusicStream #LiveMusic #DirumahAja
 • Play   Best Radio 1 • Live Radio Pop Music 2020' Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   Fenomen Pop Live Radio • Pop Music 2020 - Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   lofi hip hop radio - beats to relax/study to
 • Play   Dance Music Live Radio • Best English Songs 2020 - Top Hits 2020 New Pop Songs Remix
 • Play   Tropical House Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Happy Music
 • Play   The Good Life Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Gym, Happy Music
 • Play   New Popular Songs 2020 - Top 40 Songs This Week - Best Hits Music Playlist 2020
 • Play   Deep Legacy. Radio • 24/7 Music Live Stream | Deep & Tropical House, Chill Out, Dance Music, EDM
 • Play   Sunday Coffee: Relaxing Jazz Radio - Smooth JAZZ & Soft Bossa Nova for Calm, Work, Study at Home