Radio Dukagjini

Rating: 0 (7)

http://dukagjini.com volume
Genres:  Various Music
Bitrate: 128  128
Sound Format: MP3
Online Synthesizer:
Winamp

Radio Dukagjini

Radio Dukagjini. Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë private. Në saje të punës këmbëngulëse dhe të palodhshme të z. Ekrem Llukës, në vitin 1987 filloi punën Ndërmarrja Librare Botuese Tregtare “Dukagjini”, e cila shumë shpejt u bë një nga bartëset më të rëndësishme të zhvillimit ekonomik në komunën e Pejës dhe më gjerë. Rrita e korporatës “Dukagjini” është e lidhur, para së gjithash, me Shtypshkronjën, njësi punuese më vete, e cila bashkë me simotrat: Shtëpia Botuese, Radio dhe Televisioni, Kompania e Sigurimeve Dardania, Libraria, Birra Peja, Factor Leasing, D3 Mobile, Hotel Dukagjini, Njësia Ndërtimore dhe Rrjeti Tregtar,etj, sajojnë Korporatën e mirënjohur nga të gjithë – “Dukagjini”. Sot “Dukagjini” ka arritur kudo, duke zgjëruar vazhdimisht gamën e prodhimeve dhe të shërbimeve cilësore dhe besnikërinë profesionale te të gjithë afaristët. Korporata “Dukagjini”, me qindra të punësuar, paraqet një hallkë të rëndësishme për zhvillimin ekonomik të Kosovës. Dukagjini.com është pjesë e Radio Dukagjini-t dhe si i tillë ka përkrahjen e plotë të Korporatës DUKAGJINI. RTV Dukagjini Sales&Marketing +377 45 90 1000
http://www.dukagjini.com/
info@dukagjini.com
Comments:
 • Your name:
  captcha


List of radio
Your Radio playlist is empty (Sign Up)
YouTube
RSS Feed News Categories My list of RSS feeds Change site language and RSS feeds English Collapse the list RSS: Reading speed 0
RSS: News
  Top 10: USA Top 10: USA

  dukagjini.com
  Radio Dukagjini
  Genre: Various
  Video Streaming
  • Play   The Good Life Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Gym, Happy Music
  • Play   lofi hip hop radio - beats to relax/study to
  • Play   Joy Fm Canlı Dinle' Live Radio Pop Music 2019' Best English Songs Of All Time New Popular Songs 2019
  • Play   Best Radio 1 • Live Radio Pop Music 2019' Best English Songs Of All Time & New Popular Songs 2019
  • Play   Fenomen Pop Live Radio • Pop Music 2019 - Best English Songs Of All Time - Most Popular Songs 2019
  • Play   Deep Mix Music Radio • 24/7 Live Stream | Summer Deep House & Tropical House Chill Out | Dance Music
  • Play   Lagu Indonesia Terbaik - Terpopuler - Terhits Sepanjang Masa #MusicStream #LiveMusic #MusicaStudios
  • Play   Gangsta Rap Radio 24/7 🔴 Underground Rap & Hip Hop Live Music (Rap Party Radio)
  • Play   Dance Music Live Radio • Best English Songs 2020 - Top Hits 2020 New Pop Songs Remix
  • Play   New Popular Songs 2020 - Top 40 Songs This Week - Best Hits Music Playlist 2020