Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

Rating: 0 (7)
0

Sprache:
8
http://radio.ognjisce.si
Bitrate: 128
Tonformat: AAC
Online-Synthesizer:
Winamp

Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia

Genre: Christliche musik
Radio Ognjišče. Prisluhnite nam! Obveščamo, izobražujemo, evangeliziramo in razvedrimo ter zabavamo.Veseli bomo tudi vašega obiska v eni izmed naših knjigarn: KOPER Trg Brolo 11 LJUBLJANA Poljanska 4 (Teološka fakulteta) KRANJ Koroška cesta 19
http://radio.ognjisce.si
 Jetzt live:
 
Dass im Radio gespielt:
Eva Boto - Kaj Je To
Metod Pal
Dj
Shakespears Sister - Hello Turn Your Radio On
Diana Krall - Narrow Daylight
Monika Avsenik,grega Avsenik In Ans.sa
Andra
Nina Pu
One Direction - Little Things
Celine Dion & A Bocceli - The Prayer
Tomo Jurak - Zvezde Vedo
Dj
Alja Kru
Dj
Modrijani - Ljubiva
Katrinas - V Ritmu Sanj
Ne
Primo
Emanuel - Jezus K Tebi Hitim
Janez Kova
Kommentare:
 • Ihr Name:
  captchaListe der Radio
Ihre Radio playlist ist leer (Registrieren)
YouTube
RSS Feed News Kategorien Meine Liste der RSS-Feeds Sprache der Site und RSS-Feeds ändern Deutsch RSS: Lesegeschwindigkeit 0
RSS: Nachrichten
 • Papež: Naj odgovorni prispevajo k miru

  radio.ognjisce.si Monday, 23 May 2022 01:27:02

  Dragi bratje in sestre, noben greh, nobena zgrešenost, nobena zamera nam ne sme vzeti poguma, da z vztrajnostjo prosimo dar Svetega Duha, ki nam daje mir, je papež poudaril pred opoldansko molitvijo. Miru je posebej prosil za voditelje narodov. Spomnil je tudi na katoličane na Kitajskem, katerih zavetnica je Marija Pomočnica kristjanov.

 • Njene tri različne izkušnje Ritma srca

  radio.ognjisce.si Saturday, 21 May 2022 13:03:17

  Naslednjo izvajalko na Ritmu srca že dobro poznamo. Brigito Pintar čaka že tretji festival sodobne krščanske glasbe in pravi, da se ga že zelo veseli.

 • Med vzroki in posledicami

  radio.ognjisce.si Friday, 20 May 2022 18:30:02

  Slovenija je v torek prvič obeleževala nacionalni dan spomina na vse žrtve komunizma. Tu in tam se je tudi na demokratični strani privzdignila obrv, češ kaj nam je pa tega treba. Negoduje celo kdo, ki se v isti sapi škandalizira nad idejami in imeni pri sestavljanju prihajajoče vlade.

 • Ustavni sodnik Jaklič: Svet ne sme dopustiti takšnih grozodejstev

  radio.ognjisce.si Friday, 20 May 2022 17:19:41

  Gost majske oddaje »Spoznanje več, predsodek manj« je bil tudi ustavni sodnik prof. Dr. Dr. Klemen Jaklič (Oxford UK, Harvard USA). Tudi tokrat smo se ustavili pri vojni v Ukrajini in kršenju človekovih pravic ter v drugem delu spregovorili o koncu Konference o prihodnosti Evrope, zanimalo nas je ali nas čakajo Združene države Evrope. Spregovoril je še o delu ustavnega sodišča v preteklosti. Ter predstavil svoje odklonilno ločeno mnenje z naslovom: »O protiustavnem delovanju političnih strank«.

 • Klemen Selakovič: Iščem zimzelene modrosti

  radio.ognjisce.si Friday, 20 May 2022 16:44:34

  Srečala sva se dva spraševalca, z dveh različnih medijev, skupaj pred mikrofonom. Podcasti, oziroma pododdaje, so trenutno ena bolj priljubljenih oblik, v bistvu so kot pogovorne radijske oddaje, a na voljo kadarkoli. Vse več je uporabnikov podcastov. Med podcasti so tudi vsebine našega radia, ob klasičnem radijskem delu ustvarjeno ponudimo še v drugačni različici.

 • Na Ptuju zadišalo po slovenskih dobrotah

  radio.ognjisce.si Friday, 20 May 2022 14:28:51

  Ptujski minoritski samostan gosti festival Dobrote slovenskih kmetij. Na dvorišču samostana svoje pridelke in izdelke kupcem letos ponuja približno 30 kmetij. Tokrat so posebej izpostavljena olja, s poudarkom na oljčnem olju.

 • Kakšna prihodnost čaka Evropsko unijo?

  radio.ognjisce.si Friday, 20 May 2022 14:27:05

  9. maja smo praznovali Dan Evrope, ko smo se spomnili začetka evropskega povezovanja. Hkrati so ta dan zaznamovala nesoglasja o tem, kako naprej po koncu konference o prihodnosti Evrope. Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in francoski predsednik Emmanuel Macron sta se zavzela za spremembo pogodb, 13 držav članic, tudi Slovenija, pa je do tega zadržanih. O tem, kaj je prinesla konferenca o prihodnosti povezave, smo govorili v oddaji »Pogovor o«.

 • Kar 13 zavetnikov Svetovnega dneva mladih

  radio.ognjisce.si Friday, 20 May 2022 12:48:46

  Mladi se na različne načine pripravljajo na svoj svetovni dan, ki bo prihodnje leto od 1. do 6. avgusta v Lizboni. Tiskovni urad Svetega sedeža je objavil trinajst zavetnikov tega svetovnega dogodka. Vsaka škofija portugalskega mesta je izbrala svetnike, ki so pomembni zanje.

 • Na Ritmu srca bo zapela tudi odvetniška kandidatka

  radio.ognjisce.si Friday, 20 May 2022 12:44:10

  Tudi naslednje glasbenice na odru Ritma srca še nismo videli. Urška Šutar prihaja iz Dekanov in je po poklicu pravnica.

 • V papeževem imenu blagoslovil ukrajinski narod

  radio.ognjisce.si Friday, 20 May 2022 12:37:58

  Vatikanski tajnik za odnose z državami nadškof Paul Richard Gallagher je obiskal mesto Lvov na zahodu Ukrajine in v imenu papeža Frančiška blagoslovil ukrajinski narod.

 • Kako privabiti kadre?

  radio.ognjisce.si Thursday, 19 May 2022 18:54:02

  Leto 2022 prinaša kar veliko izzivov, eden tistih, ki pesti mnoga podjetja, je pomanjkanje kadrov. Slovenija namreč ne tekmuje le znotraj same sebe, pač pa so razdalje postale zelo premostljive in marsikateri mladi se podajo na lov za boljšimi priložnostmi tudi v tujino. Več podjetij tako tarna, da jim zmanjkuje IT inženirjev, strojnih inženirjev in cela vrsta drugih poklicev. Kaj so nam na to temo v oddaji Pogovor o povedali predstavniki Elana iz Begunj na Gorenjskem, Marmorja Hotavlje in Ledinek Engineeringa iz Hoč, boste izvedeli v nadaljevanju.

 • "Ritem srca je praznik"

  radio.ognjisce.si Thursday, 19 May 2022 13:36:37

  Pred festivalom Ritem srca smo k pogovoru in predstavitvi povabili tudi skupino Svetnik. Zasedba se je skozi leta veliko spreminjala, njen steber pa ostaja Tadej Vindiš, ki je tudi večinski avtor glasbe in besedila.

 • »Slovenci pojemo bistveno premalo zelenjave.«

  radio.ognjisce.si Thursday, 19 May 2022 13:21:59

  Zdrava prehrana je večno aktualna tema. Ko poslušamo kakšnega nutricionista ali beremo pogovor z njim, nas izrečene/zapisane misli mestoma »prebudijo«, da se zavemo, kaj delamo narobe in kako bi lahko z malimi koraki prišli do bolj zdravih prehranjevalnih navad. V Svetovalnici je bila naša gostja dr. Živa Lavriša z Inštituta za nutricionistiko. Z njo se je pogovarjala Tanja Dominko.

 • Kaj vse novega te čaka na Ritmu srca?

  radio.ognjisce.si Wednesday, 18 May 2022 18:35:34

  Ritem srca je praznik sodobne krščanske glasbe, ki ga na Radiu Ognjišče pripravljamo že vrsto let. Vsako leto ga seveda želimo še nadgraditi in tako bomo tudi letos vanj vdahnili nekaj svežega vetra.

 • Papež pri avdienci: Svobodno protestirajte pri Bogu!

  radio.ognjisce.si Wednesday, 18 May 2022 14:10:21

  Papež Frančišek je pri današnji avdienci nadaljeval svoje razmišljanje o pomenu starosti. Izpostavil je lik Joba in njegovo preizkušnjo vere, ko je izgubil vse sorodnike in tudi svoje zdravje. Povabil nas je, naj v celoti preberemo Jobovo knjigo, da bomo presegli razburjenost in potrtost zaradi bolečine ob izgubi vsega. V njej najdemo preprosto vero v Boga, ki nas vedno sprejme.

 • Visoki predstavnik Vatikana odpotoval v Ukrajino

  radio.ognjisce.si Wednesday, 18 May 2022 12:56:18

  Svoje potovanje v Ukrajino danes začenja vatikanski tajnik za odnose z državami msgr. Paul Gallgher. Poleg Kijeva bo obiskal še Lvov, kjer si bo prizadeval predvsem za dialog in mir.

 • Navdih za pesem Ritma srca je dobil med gradnjo hiše

  radio.ognjisce.si Wednesday, 18 May 2022 11:43:10

  Kdor spremlja Ritem srca, naslednjega, ki ga bomo predstavili, že pozna. Matej Šoklič je na festivalu sodobne krščanske glasbe nastopil že leta 2019. Nanj ima lepe spomine, zato se je zopet prijavil.

 • Nov praznik - dan spomina na žrtve komunizma

  radio.ognjisce.si Tuesday, 17 May 2022 18:30:02

  Vlada v odhajanju je kot eno svojih zadnjih dejanj razglasila današnji dan, 17. maj, za Nacionalni dan spomina na žrtve komunističnega nasilja. Kot so zapisali, so pri tem izhajali iz civilizacijske norme, da vse povzročitelje nasilja in zla dejanja merimo po istih kriterijih.

 • Z nastopom na Ritmu srca bo presenetila svoje dijake

  radio.ognjisce.si Tuesday, 17 May 2022 12:30:20

  Na letošnjem festivalskem odru Ritma srca se bo z novo glasbo predstavilo osem izvajalcev, ki so bili izbrani na predhodnem razpisu. Z nami bo prvič tudi Nika Pirnat.

 • »Med nami je vladal velik mir«

  radio.ognjisce.si Monday, 16 May 2022 16:20:36

  V Zagrebu je v soboto več kot 15.000 ljudi slavilo življenje. Pripravili so namreč enega od enajstih hrvaških Pohodov za življenje. Udeležili so se ga tudi predstavniki iz Slovenije.

 • Pesem za Ritem srca je napisal na grobu Don Boska

  radio.ognjisce.si Monday, 16 May 2022 13:16:52

  Na festivalu sodobne krščanske glasbe »Ritem srca« se bo predstavilo osem izvajalcev s povsem novimi pesmimi. Med prvimi, ki jih predstavljamo, je kantavtor Franci Rotar.

 • Kako se družine znajdejo v urbanih okoljih?

  radio.ognjisce.si Sunday, 15 May 2022 04:10:01

  Praznujemo mednarodni dan družin, smo pa tudi v letu družine. V zadnjih štiridesetih letih se je delež družin brez otrok povečal za skoraj polovico, zmanjšal se je tudi delež družin z dvema ali več otroki, sporoča statistični urad.

 • Pomoč za Ukrajino: Zbranih več kot 70.000€

  radio.ognjisce.si Sunday, 15 May 2022 00:53:30

  V oddaji »Prijatelji Radia Ognjišče« smo bili tokrat dobrodelni. Direktor msgr. Franci Trstenjak, ki tudi sicer ureja in vodi oddajo, je gostil slovenske misijonarke iz skupnosti Marijinih sester, ki delujejo v Ukrajini. V sodelovanju z Misijonskim središčem Slovenije smo nagovorili naše dobrosrčne poslušalce in z njihovimi darovi pomagali pri delu slovenskih misijonark. Zbrali smo že več kot 70.000€.

 • Vladimir Putin

  radio.ognjisce.si Friday, 13 May 2022 18:30:02

  Ruski predsednik Vladimir Putin je vrsto analitikov prisilil, da podvomijo v svojo strokovnost in znanje. Dan pred invazijo na Ukrajino še vedno ni bilo moč verjeti, da je tako tvegana poteza dejansko možna, saj se je na podlagi vseh razpoložljivih podatkov in logičnega sklepanja Rusiji z vidika geopolitičnega vpliva lahko pripisal le poraz.

 • Že imaš vstopnico za Ritem srca 2022?

  radio.ognjisce.si Friday, 13 May 2022 16:06:58

  Do Ritma srca 2022 nas loči nekaj dni, do takrat pa si že lahko zagotoviš vstopnico za dogodek.

 • Dr. Katarina Habe: Pozitivna čustva ustvarjajo boljšo zapomnitev.

  radio.ognjisce.si Friday, 13 May 2022 15:13:57

  Družina je temelj vsega, je v pogovoru dejala Katarina, in s tem odgovorila na vprašanje o pomenu družine, ki smo ji ga zastavili pred Svetovnim dnevom družine, petnajstega maja. Psihologija, odnosi, pedagoško delo, raziskovanje mejnega, glasba, toliko je vsebin, o katerih se lahko pogovarjamo z žensko radovednega duha, iskreno, igrivo in znanstveno obenem, čeprav se v slednjem ne prepozna, pravi, in v nasmehu hudomušno doda, njeni svetovi navdiha in ustvarjalnosti so bolj nedoločni.

 • Zavzemanje za pravice ali boj med življenjem in smrtjo?

  radio.ognjisce.si Friday, 13 May 2022 14:10:28

  V več hrvaških mestih so včeraj potekali protesti v podporo splavu. Sprožil jih je primer matere, katere otrok ima tumor na možganih in bi želela v 26. tednu nosečnosti končati njegovo življenje. V Zagrebu pa jutri pripravljajo tudi Pohod za življenje.

 • Leve opcije zunanja politika ne zanima, revolucionarnih premikov ne bo

  radio.ognjisce.si Friday, 13 May 2022 13:33:28

  Vlada Janeza Janše, ki opravlja le še tekoče posle, je v zadnjih dveh letih začrtala jasno smer zunanje politike naše države. Zaradi dogajanja na vzhodu Evrope tudi v prihodnje ne bo nepomembno, kako se bo Slovenija pozicionirala na stari celini. Političnega analitika dr. Aleša Mavra skrbi, da bo nova vlada Roberta Goloba zavila proti Rusiji, ki izvaja agresijo nad Ukrajino.

 • Komentar: Videtič in Mamić o predlagani ministrski ekipi

  radio.ognjisce.si Thursday, 12 May 2022 16:08:28

  Eno od presenečenj predlagane ministrske ekipe je, da nekaj imen manjka, je v komentarju za Radio Ognjišče dejal Miran Videtič. Da gre za smešen predlog, ki hkrati zbuja skrb pa meni Tino Mamić.

 • V Zavodu sv. Stanislava dozori kar nekaj duhovnih poklicev

  radio.ognjisce.si Thursday, 12 May 2022 14:57:11

  V Zavodu sv. Stanislava se običajno v tednu po četrti velikonočni nedelji, v sredo zvečer, zberejo nekanji dijaki, ki so v duhovnih poklicih, torej duhovniki, redovniki, redovnice ali bogoslovci. To srečanje so organizirali po dveh letih koronskega premora.

Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia
Top 10: Deutschland Top 10: Deutschland

radio.ognjisce.si
Radio Ognjisce - Ljubljana - Slovenia
Genre: Various
Video Streaming
 • Play   Lagu Indonesia Terbaik - Terpopuler - Terhits Sepanjang Masa #MusicStream #LiveMusic #DirumahAja
 • Play   Best Radio 1 • Live Radio Pop Music 2020' Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   Fenomen Pop Live Radio • Pop Music 2020 - Best English Songs Of All Time - New Popular Songs 2020
 • Play   lofi hip hop radio - beats to relax/study to
 • Play   Dance Music Live Radio • Best English Songs 2020 - Top Hits 2020 New Pop Songs Remix
 • Play   Tropical House Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Happy Music
 • Play   The Good Life Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Gym, Happy Music
 • Play   New Popular Songs 2020 - Top 40 Songs This Week - Best Hits Music Playlist 2020
 • Play   Deep Legacy. Radio • 24/7 Music Live Stream | Deep & Tropical House, Chill Out, Dance Music, EDM
 • Play   Sunday Coffee: Relaxing Jazz Radio - Smooth JAZZ & Soft Bossa Nova for Calm, Work, Study at Home