Top Albania Radio

Rating:
4
http://topalbaniaradio.com
Generi:  Various
Bitrate: 96
Top Albania Radio, radio me e madhe ne Shqiperi, lindi ne 14 shkurt te vitit 1998 diten e te dashuruareve.Ky medium radiofonik tashme eshte shnderruar ne radion me te suksesshme ne vend, me muziken me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj dhe me edicionet informative te cilat transmetohen cdo 60 minuta me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota, por dhe me nje larmi programesh kulturore e sportive.
Lista di radio
La Sua Radio playlist è vuota (Registro).
YouTube
Velocità di lettura: 0
RSS: Notizia
Commenti:
      • Quest: kosovare
      • tung nga florJANA e du kangen adelina tahiri-Ti mos u kthe
      • Risposta 20:56 <> 12.15.2011 +1
  • Il Suo nome:
Top 10: Italia
Le recenti nomi della stazione:
::::: vintagecafe - piano :::::
radyo eksen
radio ecclesia
stream st paul
radio polska live! - boombox
(mb studio)
webradio 100% mao 100% electro
kleine piraat internetradio de nummer 1 van gelderland
top albania radio