Radio Krenaria

 
Listeners: 5
♫ 48 kbit    GermanyGermany 
Rating: 5.1 /7 (53 votes cast)
genres of radio :
Radio Islame   
 
Web: Go to Web site...  
         
 

 
+        
 

  Radio Playlist
  Your Radio playlist is empty
 
  Tv Playlist
  Your Tv playlist is empty
 
RSS    
 
59min. ago   Dallimi I Te Mires Nga E Keqja
3h. 10min. ago   Memire
3h. 30min. ago   Xhelal Kaloshi Sure Te Ndryshme Kur Anoreii
11h. 52min. ago   Adem Ramadani Vdekja
14h. 47min. ago   Muhamed Mavraj Zgjohu Rini
14h. 52min. ago   Nusret Kurtishi Vjen Meleku
14h. 52min. ago   Nusret Kurtishi Vjen Meleku
15h. ago   Ahmed Bhukatir Allah Hu
15h. 5min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Fal Namazin
15h. 10min. ago   Ahmet Qoku You Come To Me
15h. 12min. ago   Nusret Kurtishi Esma Ul Husna
15h. 18min. ago   Memire
16h. 5min. ago   Xhelal Kaloshi Sure Te Ndryshme Kur Anoreii
21h. 26min. ago   Behu Shembull Te Lakmojne Te Tjeret
23h. 9min. ago   Ekrem Avdiu Jeta Ne Varreza
1d. 3h. 59min. ago   Dave 27.05.2005 Vazhdim I Temes Se Kaluar
1d. 4h. 46min. ago   Abdulla Shaqiri Edhe Vdekja Dote Vdes
1d. 18h. 40min. ago   Dave 27.05.2005 Vazhdim I Temes Se Kaluar
1d. 21h. 53min. ago   Adem Ramadani Bashketorja Ne Islami
1d. 21h. 58min. ago   Kuptimi I Drejte I Agjerimit Enis Rama
1d. 22h. ago   Muhamed Mavraj Zgjohu Rini
1d. 22h. 5min. ago   Memire
1d. 22h. 33min. ago   Adem Ramadani Dunjaja Qenka Bosh
1d. 22h. 38min. ago   Adem Ramadani Kaside Per Shehidini
1d. 23h. 4min. ago   Beso Allahun Pastaj Drejtohu
1d. 23h. 16min. ago   Live! Transmetimi I Xhumase Nga Xhamia E Madhe Ne Prishtine
2d. 17min. ago   Nusret Kurtishi Pendohu Moj Rini
2d. 20min. ago   01.meshary Rashid
2d. 2h. 31min. ago   Muhamedi A S Njeriu Me I Permendur
2d. 8h. 18min. ago   Abdulla Shaqiri Edhe Vdekja Dote Vdes
2d. 8h. 26min. ago   Adem Ramadani Bashketorja Ne Islami
2d. 8h. 31min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Mbushe Zemren Me Iman
2d. 8h. 34min. ago   Adem Ramadani Nena Me Nje Sy
2d. 8h. 36min. ago   Adem Ramadani Nena Me Nje Sy
2d. 8h. 46min. ago   Ahmed Bukhatir Samtan
2d. 8h. 48min. ago   Dini I Allahu Ka Ardhur Per 5 Gjera
2d. 9h. 8min. ago   Nusret Kurtishi Vjen Meleku
2d. 9h. 13min. ago   Fadil Musliu Bashkohuni Tegjith Ne Rrugen E Allahut S V T
2d. 9h. 33min. ago   Dini I Allahu Ka Ardhur Per 5 Gjera
2d. 9h. 53min. ago   Kuptimi I Drejte I Agjerimit Enis Rama
2d. 9h. 59min. ago   Muhamed Mavraj Zgjohu Rini
2d. 10h. 1min. ago   Adem Ramadani Arjete Surja Kijame
2d. 10h. 4min. ago   Adem Ramadani - Udhezimi I Tij
2d. 10h. 16min. ago   Ahmed Bhukatir Allah Hu
2d. 10h. 21min. ago   Kuptimi I Drejte I Agjerimit Enis Rama
2d. 10h. 24min. ago   Adem Ramadani Dunjaja Qenka Bosh
2d. 10h. 29min. ago   Memire
2d. 10h. 56min. ago   Ilir Gashi
2d. 11h. 4min. ago   Xhelal Kaloshi Sure Te Ndryshme Kur Anoreii
2d. 11h. 14min. ago   Fidush Aliu 2
2d. 11h. 17min. ago   Beso Allahun Pastaj Drejtohu
2d. 14h. 20min. ago   Nusret Kurtishi Ku Humbi Amaneti
2d. 14h. 39min. ago   Muhamedi A S Njeriu Me I Permendur
2d. 14h. 51min. ago   Nusret Kurtishi All-llahu Ekber
2d. 14h. 53min. ago   Fadil Musliu Qendrimi I Islamit Ndaj Fallit Magjis Sihrit
2d. 15h. 34min. ago   Behu Shembull Te Lakmojne Te Tjeret
2d. 15h. 51min. ago   Islami Fe E Meshires
2d. 16h. 14min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Ku Je Ti O Vlla I Dashur
2d. 16h. 16min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Lailaheil Laallah
2d. 16h. 19min. ago   Mishary Al Afasy Asmaa Allah Names Of Allah
2d. 16h. 24min. ago   Falenderone Allahun Per Te Mirat
2d. 16h. 52min. ago   Behu Shembull Te Lakmojne Te Tjeret
2d. 17h. 11min. ago   Eja Dhe Penduhu Tek Zoti Yt
2d. 22h. 27min. ago   Fadil Musliu Bashkohuni Tegjith Ne Rrugen E Allahut S V T
2d. 23h. 11min. ago   Dini I Allahu Ka Ardhur Per 5 Gjera
2d. 23h. 57min. ago   Adem Ramadani Nena Me Nje Sy
3d. ago   Dallimi I Te Mires Nga E Keqja
3d. 38min. ago   Abdulla Shaqiri Edhe Vdekja Dote Vdes
3d. 1h. 2min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Ku Je Ti O Vlla I Dashur
3d. 1h. 5min. ago   Adem Ramadani Nena Me Nje Sy
3d. 1h. 12min. ago   Dobite E Debores
3d. 9h. 7min. ago   Liria Dhe Roberia
3d. 12h. 6min. ago   Dave 27.05.2005 Vazhdim I Temes Se Kaluar
3d. 12h. 21min. ago   Dave 27.05.2005 Vazhdim I Temes Se Kaluar
3d. 12h. 49min. ago   Mire Se Erdhe O Muaj I Bekuar
3d. 12h. 56min. ago   Sot U A Plocova Une Dinin Islam Data
3d. 13h. 14min. ago   Ahmed Bukhatir Samtan
3d. 13h. 19min. ago   Ahmed Bukhater Al Hejaab
3d. 13h. 22min. ago   Mashtrimi Me Dunja
3d. 13h. 54min. ago   02 Ilahi Arabe
3d. 13h. 59min. ago   Xhelal Kaloshi Sure Te Ndryshme Kur Anore
3d. 14h. 4min. ago   Adem Ramadani Nena Me Nje Sy
3d. 14h. 12min. ago   Adem Ramadani Bashketorja Ne Islami
3d. 14h. 17min. ago   Nusret Kurtishi Vjen Meleku
3d. 14h. 22min. ago   Nusret Kurtishi Si Ta Presim Ramazanin
3d. 14h. 58min. ago   Dallimi I Te Mires Nga E Keqja
3d. 15h. 8min. ago   Nusret Kurtishi Ku Humbi Amaneti
3d. 15h. 13min. ago   Adem Ramadani Rrespekti Ndaj Prinderve
3d. 15h. 18min. ago   Kuptimi I Drejte I Agjerimit Enis Rama
3d. 15h. 21min. ago   Abdulla Shaqiri Edhe Vdekja Dote Vdes
3d. 15h. 28min. ago   Nusret Kurtishi Pendohu Moj Rini
3d. 15h. 31min. ago   Adem Ramadani Arjete Surja Kijame
3d. 15h. 33min. ago   Dini I Allahu Ka Ardhur Per 5 Gjera
3d. 15h. 51min. ago   Adem Ramadani Bashketorja Ne Islami
3d. 15h. 56min. ago   Ahmed Bukhater Ya Adheeman
3d. 16h. 1min. ago   Fidush Aliu 2
3d. 16h. 4min. ago   Abdulla Shaqiri Edhe Vdekja Dote Vdes
3d. 16h. 11min. ago   Adem Dasma Islame
3d. 22h. 3min. ago   Islami Fe E Meshires
4d. 21min. ago   Fadil Musliu Bashkohuni Tegjith Ne Rrugen E Allahut S V T
4d. 1h. 53min. ago   Behu Shembull Te Lakmojne Te Tjeret
4d. 2h. 18min. ago   Duajep
4d. 3h. 3min. ago   Mashtrimi Me Dunja
4d. 12h. 1min. ago   Fadil Musliu Ruatja E Gjuhes
4d. 13h. 45min. ago   Ekrem Avdiu Jeta Ne Varreza
4d. 15h. 25min. ago   Ahmed Bukhater Al Hejaab
4d. 15h. 28min. ago   Pendimi
4d. 15h. 42min. ago   Ademramadani Allahutrob Sun Ju Bana
4d. 15h. 47min. ago   Behu Shembull Te Lakmojne Te Tjeret
4d. 16h. 56min. ago   Dallimi I Te Mires Nga E Keqja
4d. 18h. 22min. ago   Duajep
4d. 18h. 39min. ago   Nusret Kurtishi Ku Humbi Amaneti
4d. 18h. 42min. ago   El Kur An
4d. 18h. 44min. ago   Adem Ramadani Bashketorja Ne Islami
4d. 18h. 49min. ago   Beso Allahun Pastaj Drejtohu
4d. 19h. 14min. ago   Ahmed Bukhatir Samtan
4d. 19h. 59min. ago   Adem Ramadani - Udhezimi I Tij
4d. 21h. 31min. ago   Memire
4d. 22h. 40min. ago   Beso Allahun Pastaj Drejtohu
4d. 22h. 50min. ago   Nusret Kurtishi Pendohu Moj Rini
4d. 22h. 55min. ago   Dini I Allahu Ka Ardhur Per 5 Gjera
4d. 23h. 15min. ago   Nusret Kurtishi Ai Eshte Er Rahman
4d. 23h. 20min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Ku Je Ti O Vlla I Dashur
4d. 23h. 25min. ago   Pendimi
4d. 23h. 35min. ago   Nusret Kurtishi Si Ta Presim Ramazanin
4d. 23h. 43min. ago   Testi I Matures
5d. 5min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Nen Flamurin
5d. 10min. ago   Falenderone Allahun Per Te Mirat
5d. 37min. ago   Islami Fe E Meshires
5d. 1h. ago   Rek
5d. 1h. 5min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Allahu Eshte Me I Madhi
5d. 1h. 10min. ago   Abdulla Shaqiri Zoti I Madherueshem
5d. 1h. 12min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Mbushe Zemren Me Iman
5d. 1h. 18min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Lailaheil Laallah
5d. 1h. 20min. ago   Memire
5d. 6h. 10min. ago   Nusret Kurtishi Ku Humbi Amaneti
5d. 11h. 42min. ago   Beso Allahun Pastaj Drejtohu
5d. 12h. 5min. ago   Fadil Musliu Falenderohuni Te Allahu Per Te Mirat
5d. 12h. 38min. ago   Adem Ramadani Nena Me Nje Sy
5d. 12h. 45min. ago   Testi I Matures
5d. 13h. 8min. ago   Islami Fe E Meshires
5d. 13h. 30min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Nen Flamurin
5d. 13h. 35min. ago   Eja Dhe Penduhu Tek Zoti Yt
5d. 13h. 38min. ago   Xhelal Kaloshi Sure Te Ndryshme Kur Anoreii
5d. 13h. 48min. ago   Abdulla Shaqiri Zoti I Madherueshem
5d. 13h. 53min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Ku Je Ti O Vlla I Dashur
5d. 13h. 56min. ago   Falenderone Allahun Per Te Mirat
5d. 14h. 23min. ago   Nusret Kurtishi Si Ta Presim Ramazanin
5d. 14h. 31min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Lailaheil Laallah
5d. 14h. 33min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Mbushe Zemren Me Iman
5d. 14h. 38min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Perqarja
5d. 14h. 46min. ago   Adem Ramadani Nena Me Nje Sy
5d. 14h. 53min. ago   Ahmed Bukhater Al Hejaab
5d. 14h. 56min. ago   Mashtrimi Me Dunja
5d. 20h. 6min. ago   Sot Jetojm Ne Kohe E Paragjykimeve Per Islamin
6d. 2h. 22min. ago   Islami Fe E Meshires
6d. 10h. ago   Behu Shembull Te Lakmojne Te Tjeret
6d. 13h. 59min. ago   Historia E Lutit 20.05.2005 Dave Deva
6d. 14h. 33min. ago   Adem Ramadani O Njeri O Gjynahqar
6d. 14h. 38min. ago   Abdulla Shaqiri Edhe Vdekja Dote Vdes
6d. 14h. 43min. ago   09.meshary Rashid
6d. 14h. 48min. ago   01.meshary Rashid
6d. 14h. 53min. ago   Xhelal Kaloshi Sure Te Ndryshme Kur Anore
6d. 15h. 19min. ago   Memire
6d. 15h. 46min. ago   Nusret Kurtishi Pendohu Moj Rini
6d. 15h. 49min. ago   Pendimi
6d. 15h. 59min. ago   Nusret Kurtishi Esma Ul Husna
6d. 16h. 4min. ago   Adem Ramadani Kaside Per Shehidini
6d. 16h. 9min. ago   Adem Ramadani Dunjaja Qenka Bosh
6d. 16h. 14min. ago   Adem Ramadani Bashketorja Ne Islami
6d. 16h. 19min. ago   Dini I Allahu Ka Ardhur Per 5 Gjera
6d. 16h. 40min. ago   Adem Ramadani Bashketorja Ne Islami
6d. 16h. 45min. ago   Nusret Kurtishi Si Ta Presim Ramazanin
6d. 16h. 52min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Nen Flamurin
6d. 16h. 57min. ago   Ahmed Bukhatir Forgive Me
6d. 17h. 2min. ago   Nusret Kurtishi Ku Humbi Amaneti
6d. 17h. 7min. ago   Fadil Musliu Falenderohuni Te Allahu Per Te Mirat
6d. 17h. 37min. ago   Beso Allahun Pastaj Drejtohu
6d. 18h. 1min. ago   Adem Ramadani Nena Me Nje Sy
6d. 21h. 45min. ago   Fadil Musliu Ruatja E Gjuhes
6d. 23h. 57min. ago   Memire
7d. 4h. 6min. ago   Dini I Allahu Ka Ardhur Per 5 Gjera
7d. 9h. 51min. ago   Dave 27.05.2005 Vazhdim I Temes Se Kaluar
7d. 10h. 49min. ago   Muhamedi A S Njeriu Me I Permendur
7d. 13h. 25min. ago   Nusret Kurtishi Ku Humbi Amaneti
7d. 13h. 27min. ago   Adem Dasma Islame
7d. 13h. 30min. ago   Adem Ramadani - Udhezimi I Tij
7d. 13h. 41min. ago   Muhamed Mavraj Zgjohu Rini
7d. 13h. 49min. ago   Ahmed Bukhater Ya Adheeman
7d. 13h. 51min. ago   Adem Ramadani Vdekja
7d. 13h. 51min. ago   Adem Ramadani Vdekja
7d. 13h. 54min. ago   Adem Ramadani Vdekja
7d. 13h. 56min. ago   Ahmet Qoku You Come To Me
7d. 14h. 1min. ago   Mishary Bin Rashid Al Afasy Ella Salati Nasheed
7d. 14h. 4min. ago   Sot Jetojm Ne Kohe E Paragjykimeve Per Islamin
7d. 14h. 35min. ago   Adem Ramadani Rrespekti Ndaj Prinderve
7d. 14h. 40min. ago   Sot U A Plocova Une Dinin Islam Data
7d. 14h. 55min. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Ku Je Ti O Vlla I Dashur
7d. 15h. ago   Vellezerit Xhaferi Dhe Rexhepi Fal Namazin
7d. 15h. 5min. ago   Kuptimi I Drejte I Agjerimit Enis Rama
 
RSSComments:
 
      Quest: gazmend    7:13 <> 5. 4. 2013    Tirana  
selam alejkum: a kish pass mundsi me lshu DR.shefqet krasniqin ne emisionin rruga e ndriquar,se nuk kam mujt pram me shiku programin faliminderit.
 
 
 
      Quest: samiri klin    18:12 <> 5. 4. 2013    Tirana  
selam alejkum hogj shevqet krasniqi te pershendes me fjalen met mir me selam alejkum allahu te ruajt ty dhe familen tane na i knaqe zemrat allahu te shperblevt amin samiri klin
 
 
 
      Quest: samiri klin    18:38 <> 5. 4. 2013    Tirana  
selam alejkum hogj shevqet krasniqi allahu te shperbleft me gjenetin ferdus se ma shum po te ndegjoj aq ma shum pom shtohet besimi selam alejkum
 
 
 
      Quest: lumja PEJE    21:59 <> 5. 4. 2013    Tirana  
selam aljkum hogj shfqetkrasiniqi allhu te shperbleft ty si na jep kshilla mer fe muslimonizmit e neve allahu na udhzoft ne rug,sa me te drejt amin amin amin
 
 
 
      Quest: behar    20:25 <> 11. 4. 2013  
hoxh Allahi ishalla te shpreblen me xhenet
 
 
 
      Quest: dina    19:40 <> 12. 4. 2013    Nuremberg  
Allahu te shperbleft hogj i nderuar kam nje pyetje ne dhoen e fmive i kam perdet postavat dhe tepihin me kerrin kars 2 nese je i informum keeri i kuq qe eshte me sy desha te di a ben a mos eshte gjyhna selamun alejkum
 
 
 
      Quest: naile    21:08 <> 12. 4. 2013    Tirana  
selam alejkum zoti ju shperbleftë
 
 
 
      Quest: muniri    18:17 <> 14. 4. 2013      
selam alejkum e pershendes shefqet krasniqin per puen e ti te pa lodhshme ALLAHU e shperbleft me gjenet
 
 
 
      Quest: naile    2:15 <> 8. 5. 2013    Tirana  
Ju faleminderit shume per dersin
 
 
 
      Quest: Eriana    2:10 <> 10. 5. 2013    Tirana  
Selam aljkum Allahu ju shperbleft
 
 
 
      User: arianthaqi    19:36 <> 30. 5. 2013  
Selam alejkum Allahu ju rujt
 
 
 
      Quest: besart    1:18 <> 12. 6. 2013    Tirana  
allahu te shperbleft hogj i nderuar
 
 
 
      Quest: merjeme kadriu    2:30 <> 14. 6. 2013    Tirana  
sa e mire eshte kjo per mua allahu juv shperbleft kjo eshte e cila e qeteson zemren dhe i hap dyert e saj
 
 
 
      Quest: hadixhe    2:32 <> 14. 6. 2013    Tirana  
kjo i hap dyert e drites dhe ajo na qeteson dh ena i zgjidh problemet allahu ju shperblefte
 
 
 
      Quest: dini    3:13 <> 15. 6. 2013    Tirana  
selam alejkum ju pershendes nga zemra.ku muj me gjet ligjerata te hoxhes shefqet krasniqit mp3 dhe irfan saliut ?
 
 
 
      Quest: Aijshe    5:07 <> 24. 6. 2013    Tirana  
Selam Alejkum Alahu ju shperbleftë për keto aktivitete fetare lus Allahun e Lartesuar qe te na bashkoj ne dhe juve xhenetin Firdeus ju urojm sukese te metutjeshme lus Allahun qew te na bekoj ne dhe juve selam alejkum
 
 
 
      Quest: Sara    5:12 <> 24. 6. 2013    Tirana  
allahu shpereft gjithe hogjellart per keto mundime dhe derse shefqet krasniqi qdo dit e ndegjoj me keto derse te mira
 
 
 
      Quest: beli    1:06 <> 10. 7. 2013    Pristina  
Esselamun Alejkum hoxhë i nderuar Dr.Shefqet Krasniqi, ju stafi i Radio Krenarisë, dhe ju të gjithë o vëllezër e motra musliman! Hoxhë i nderuar, Allahu swta ta shtoftë jetën e të shpërbleftë për mundin që po e bëni! Esselamun Alejkum, prof.ylberi
 
 
 
      Quest: vul    16:33 <> 11. 7. 2013    Tirana  
drshefqet krasniqqi nje dit kur kam ngron syfir e kam bo nje jet amo jo nerdi ne fun bsmilahi ramoni rahim pe boj ni jet me ninu prej syfirt deri ne akshom a mu zihet qe kom ninu a jo
 
 
 
      Quest: enes    17:42 <> 18. 7. 2013    Pristina  
selam alejkym aosh qyna me qkri plum
 
 
 
      Quest: lejla    22:01 <> 3. 8. 2013    Pristina  
selam alejkum hoxh i nderum a bon me kqyr seriala
 
 
 
      Quest: zerina    22:03 <> 3. 8. 2013    Pristina  
selam alejkum jeni nr1
 
 
 
      Quest: sinem    16:39 <> 4. 8. 2013    Pristina  
selam alejkum une jam ndgjuse e re
 
 
 
      Quest: xhevat    1:57 <> 30. 8. 2013    Tirana  
s a jeni matmirti allahu ju shperblefte inshalla nga un xhevati nga lipjanit
 
 
 
      User: Suadajeti    2:42 <> 6. 9. 2013  
Allahu ju shprbleft me xhenet
 
 
 
      User: Suadajeti    21:09 <> 6. 9. 2013  
Allahu ju shprbleft me xhenet
 
 
 
      User: Suadajeti    4:14 <> 7. 9. 2013  
Allahu ju shprbleft me xhenet
 
 
 
      User: Suadajeti    22:00 <> 7. 9. 2013    Lugano  
Allahu ju shprbleft me xhenet
 
 
 
      Quest: Skenderi Presheve    2:25 <> 11. 9. 2013    Nis  
selam alejkum radio e nderuar une ju pershendes dhe ju deshiroj cdo te mir allahu ju shperbleft in shaa allah
 
 
 
      Quest: gzim    2:08 <> 13. 9. 2013  
na i knaqt zemrat allahu ju shperbleft
 
 
 
      Quest: xeni    17:16 <> 20. 9. 2013    Tirana  
allahu te shperbleft dr.shfqet krasniqi per ligjeratat se u knaqen zemrat e besimtarve.
 
 
 
      Quest: besi    23:06 <> 2. 10. 2013    Tirana  
allahu te shperbleft
 
 
 
      Quest: edi    23:16 <> 2. 10. 2013    Tirana  
allahu te shperbleft senaj knaqe zemrat me lixherata nese bon me fol pak pernatene vorit selam alejkum
 
 
 
      Quest: rita    11:09 <> 23. 10. 2013    Linkoping  
selam alejkum
 
 
 
      Quest: xeni    20:20 <> 28. 10. 2013    Tirana  
selamu aljkum dr shefqet krasnqi
 
 
 
      Quest: Muslimanja    0:04 <> 31. 10. 2013    Stuttgart  
S:A Muslimanja nga GJermanija ALLAHU te shperbleft per ligjeratat te bukra
 
 
 
      Quest: Ejup    3:35 <> 1. 11. 2013    Zurich  
Es selamun alejkum Al-lahu ju shperbleftë per mundin qe po e jepni,dhe inshalla Al-llahu ju shperblen dhe Al-lahu ja rujtë familjen dhe ishalla ky populli jonë shiptar musliman i hapë synt dhe i voton ata e ja dojn te miren vendit.
 
 
 
      Quest: lumja    19:04 <> 1. 11. 2013    Tirana  
selamu aljkum hogj dr shfqet krasniqi allahu te shperbleft me te mira se na knaqe me ligjerata
 
 
 
      Quest: Sadat    1:33 <> 10. 1. 2014    Braunschweig  
Shum mir mrekulli
 
 
 
      Quest: gylgjani    15:35 <> 23. 1. 2014    Tirana  
selamun alejkum juve zoti qot me ju dhe me te gjith muslimanet kam nje puetje per dr.shefqet krasniqin pyetja ime asht kjo nese do me thon je xhunub dhe zgjohesh ne mengjes me nijet me u pastru dhe me fal namazin e sabahut a duhet mbasi qe te pastrohesh krejt me marr abdest prap apo vlen ai pastrim qe je la komplet dhe pyetja e dyt a me lejohet me perdor dezodorant se djersitem shum flm per mirkuptim pres pergj allahu qoft me ju
 
 
 
      Quest: gentrit    2:04 <> 13. 2. 2014    Tirana  
selamun alejkum
 
 
 
      Quest: Lumja    17:46 <> 21. 3. 2014    Tirana  
selamun aljkum Dr.shefqet Krasniqi allahu te shperbleft me kto ligjerata se na knaqe shpirtin
 
 
 
      Quest: flamuri    15:43 <> 23. 3. 2014    Prizren  
selamun aljkum Dr.shefqet Krasniqi allahu te shperbleft
 
 
 
      Quest: latif latifi    17:51 <> 26. 3. 2014    Brussels  
alahi ju shperbleft me xhenet juve edhe gjith muslimant kujan ne bot
 
 
 
      Quest: besnik latifi    23:57 <> 26. 3. 2014    Brussels  
selam alejkum dr shefqet krasniqi allahu ju shperbleft me xhentedhe satafin e radio krenaries nipytje suret sijan nliber merend edhe namaz milexu ashtu ose zhdo namaz edhe zhdo reqat ose mindru ne zhdo reqat jam 12 vjeqar
 
 
 
      User: isretbejtimotmail.de    23:57 <> 26. 3. 2014    Sulzbach  
e selamun alejkym ju pershendes me zemer nje vlla i juaj nga gjermanija isret miftari
 
 
 
      User: isretbejtimotmail.de    0:03 <> 27. 3. 2014    Sulzbach  
e selamun alejkym vetem vazhdoni keshtu sepse jeni Shum te mire allahu inshalla ju shperblen me gjenetin firdevs per kontributin tuaj qe po e beni isret Miftari nga Mönchengladbach ju deshiron cdo te mir pra e selamun alejkym
 
 
 
      Quest: latif latifi    17:19 <> 30. 3. 2014    Gent  
e selamun alejkum gjith besimtarveverem vazhdoni kshtu me ligjerata tmira allahu ju shperbleft me xhenetdhe gjith muslimantne bot eselam alejkum
 
 
 
      Quest: besnik latifi    4:24 <> 5. 4. 2014    Brussels  
eselamun alejkum zoti ju shper bleft me xhenet dhe gjith muslimant ne bot
 
 
 
      Quest: latif latifi    3:09 <> 13. 4. 2014    Brussels  
eselam alejkum allahu ju shperbleft me xhenet juve aka munci muziken mapak zeri mukon julutem se spinim recetimet se pse pleq jemi
 
 
Comments: 1 2

Add a comment or description of the radio :
If you want add new url radio address, please leave a comment in contacts

Your name : 2+2=    

Germany 128 kbit

 DEFJAY.DE - 100% R&B! (GERMANY)
Macklemore & Ryan Lewis - White Walls Feat. Schoolboy Q
Macklemore & Ryan Lewis - White Wal...
Romania 128 kbit

 Radio Petrecaretzu www.radio-petrecaretzu.com Petrecere Populara Etno Manele Top 40
...:::live Dj Ingerash:::... Www.petrecaretzu.com Petrecere Populara Etno Manele Top 40
...:::live Dj Ingerash:::... Www.pe...
Germany 128 kbit

 ANTENNE BAYERN Chillout
Jacob Gurevitsch - Lovers In Paris
Jacob Gurevitsch - Lovers In Paris
Netherlands 128 kbit

 KICKRADIO 80s & 90s Hits
Queen - Radio Ga Ga
Queen - Radio Ga Ga
Luxembourg 128 kbit

 RTL Radio - Die besten Hits aller Zeiten
Them - It's All Over Now, Baby Blue
Them - It's All Over Now, Baby Blue
United States 96 kbit

 Whisperings: Solo Piano Radio
Whisperings - Customize Your Playlist With The Whisperings Player...
Whisperings - Customize Your Playli...
Ukraine 128 kbit

 Шарманка 104.0 Киев
Sharmanka - Kiev 104.0 Fm. | Reklama 38 044 5373737 | Www.sharmanka.ua
Sharmanka - Kiev 104.0 Fm. | Reklam...
Germany 128 kbit

 ANTENNE BAYERN Top 40
Jason Derulo - Trumpets
Jason Derulo - Trumpets
Germany 128 kbit

 HIT104 - Your Top 40 Channel
Klangkarussell - Sonnentanz
Klangkarussell - Sonnentanz
Italy 64 kbit

 LOLLIRADIO ITALIA - Best Italian Songs - Italy Italia
Marco Ferradini - Quando Teresa Verra'
Marco Ferradini - Quando Teresa Ver...
Romania 128 kbit

 ...:::Radio Lipova Romania:::....
(...:::www.radiolipova.net:::...)
(...:::www.radiolipova.net:::...)
Germany 128 kbit

 ANTENNE BAYERN Schlagersahne
Brunner & Brunner - Es Haut Mich Um, Wenn Du Lachst
Brunner & Brunner - Es Haut Mic...
Bosnia and Herzegovina 128 kbit

 Radio Dzungla Doboj
Jj Mckay - Please Register!
Jj Mckay - Please Register!
Romania 128 kbit

 ..:::Radio Popular Romania:::... Orice zi e sarbatoare EMISIE MP3
Romania Petrece Cu Ando (...:::radio Popular Romania:::... | Populara | Sarbe | Hore |)
Romania Petrece Cu Ando (...:::radi...
United States 128 kbit

 RADIOUP.COM - THE HITLIST - #1 FOR ALL HIT MUSIC
Kings Of Leon - Use Somebody
Kings Of Leon - Use SomebodyMusic - tv.pervii.comArabic - tv.pervii.com


Arabic - tv.pervii.com


Arabic - tv.pervii.com

Recent comments:
bbs radio station 2 at 128k bbs tal...:
—<a href= ли стабилизатор...
soulstation radio - soul, reggae, d...:
—One great song after another!
la nueva radio fe la de la sana doc...:
—PORQUE LA RADIO FE NO ESTA AHORA
ffm radio:
—I was pleasantly surprised by th...
radio grom laznica:
—Stanjiko,undje je radio al tjeu?
kingdub family radio:
—Dubwise ! :D
radio suby:
—ciao ciao
chroma soul:
—Awesome station !!
nrv la net radio:
—NRV la net radio...
catolica springfield:
—This station is in Springfield, ...


  Login to the site:     Popular:     Advertisement     FAQ  
login Online voice recorder banners Contacts
Register Live now!    
Recover password stations   copyright
 
  0.1718 s.     Privacy Policy   |   Web Design © www.pervii.com 2006-2014