radio.pervii.com

Radio Dukagjini

 
Rating:
volume Play
Radio Dukagjini
Radio Dukagjini
http://dukagjini.com
Genres:  Pop
Bitrate: 128
Sound Format: MP3
Online Synthesizer                                                  
Radio Dukagjini. Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë private. Në saje të punës këmbëngulëse dhe të palodhshme të z. Ekrem Llukës, në vitin 1987 filloi punën Ndërmarrja Librare Botuese Tregtare “Dukagjini”, e cila shumë shpejt u bë një nga bartëset më të rëndësishme të zhvillimit ekonomik në komunën e Pejës dhe më gjerë. Rrita e korporatës “Dukagjini” është e lidhur, para së gjithash, me Shtypshkronjën, njësi punuese më vete, e cila bashkë me simotrat: Shtëpia Botuese, Radio dhe Televisioni, Kompania e Sigurimeve Dardania, Libraria, Birra Peja, Factor Leasing, D3 Mobile, Hotel Dukagjini, Njësia Ndërtimore dhe Rrjeti Tregtar,etj, sajojnë Korporatën e mirënjohur nga të gjithë – “Dukagjini”. Sot “Dukagjini” ka arritur kudo, duke zgjëruar vazhdimisht gamën e prodhimeve dhe të shërbimeve cilësore dhe besnikërinë profesionale te të gjithë afaristët. Korporata “Dukagjini”, me qindra të punësuar, paraqet një hallkë të rëndësishme për zhvillimin ekonomik të Kosovës. Dukagjini.com është pjesë e Radio Dukagjini-t dhe si i tillë ka përkrahjen e plotë të Korporatës DUKAGJINI. RTV Dukagjini Sales&Marketing +377 45 90 1000
http://www.dukagjini.com/
info@dukagjini.com
Comments (0)down
List of radio
Your Radio playlist is empty (Sign Up)
Collapse the list
Loading
Collapse the list
YouTube
RSS Feed News Categories My list of RSS feeds Change site language and RSS feeds English Collapse the list RSS: Reading speed 0
RSS: News
Music Football Humor Food Fitness Politics Sport Auto World Various Hitech Hardware Business
Collapse the list
Comments:
 • Your name: captcha
Top 20: USA
La X Mas Musica Radio HSL - India's No.1 - Top 40 Superhits Station Hot 97.7 (32k) LOVETIMES | Romantic Music Hits (MP3) PLAY ZOUK ANTILLES 24/7 OZFM MGT Love Hits All Hit Remixes@MEGASHUFFLE.com (AHR) A1Hits Radio Top Latino Radio Top Latino Radio Blast106 - Fresh Hits & Throwbacks for Belfast Top Latino Radio MegaHit The Trip: Tip top tunes. [SomaFM] El Derribador RADIO "AddictedToRadio.com - Power Hip-Hop & R&B AAC" TORi-Live-8000 Radio Dardania :: www.RadioDardania.com :: 24 ore Live Muzik Shqip Blast106 - Fresh Hits & Throwbacks for Belfast
Video Streaming
 • Play   Live Streaming Campursari ARSEKA MUSIC // ARS AUDIO Jilid 2 // HVS SRAGEN CREW 01
 • Play   lofi hip hop radio - beats to relax/study to
 • Play   Gangsta Rap Radio 24/7 🔴 Underground Rap & Hip Hop Live Music (Rap Party Radio)
 • Play   Best Electro House Music Mix 🔥 24/7 Live Stream Music Mix 🔥 Best Remixes Of Popular Songs 2019
 • Play   Just Good Music 24/7 ● Stay See Live Radio 🎧
 • Play   Best Remixes Of Popular Songs 2019 : 24/7 Live Stream Music 🔥 Electro House & Party Club Dance Mix
 • Play   24/7 Best Deep House | Chillout Music | EDM 2019 Live Radio
 • Play   NCS 24/7 Live Stream 🎵 Gaming Music Radio | NoCopyrightSounds| Dubstep, Trap, EDM, Electro House
 • Play   🌴Tropical House Radio | 24/7 Livestream | Summer Music | Kygo
 • Play   Trap Music Radio ⚡ Trap Samurai 24/7 - New Remixes of Popular Songs Live Stream
 • Play   Car Music Mix 2019 🔥 Best Electro House & Bass Boosted 🔥 New Hits 🔥 24/7 Live Stream
 • Play   Progressive House · Relaxing Focus Music · 24/7 Live Radio
 • Play   24/7 Live Rap Music Radio | Hip-Hop, Underground Rap, Hype Rap Music, Popular Rap Music
 • Play   RNB / R&B Radio - Live Music Stream 24/7
 • Play   Joy Fm Radio Live Music Stream 24/7: Best Soft Hits Pop, Love & Slow Songs: New Music 2019 Playlist
 • Play   R&B & Soul Radio 24/7 🔴 Best & New RnB / Soul Music
 • Play   shiloh - lofi hip hop mix [LIVE 24/7] Shiloh Dynasty
 • Play   College Music · 24/7 Live Radio · Study Music · Chill Music · Calming Music
 • Play   Relaxing Jazz Piano Radio - Slow Jazz Music - 24/7 Live Stream - Music For Work & Study
 • Play   Ableton Live Music Production - Psychedelic Wizardry
 • Play   Tropical House Radio 🌴 24/7 Live Music
 • Play   Cat Music Live TV / Non Stop Music 24/7 🎧
 • Play   Chillstep 24/7 Livestream | Chill, Ambient & Study Music 🎧
 • Play   Deep House 24/7: Relaxing Music • Chill Study Music
 • Play   Code Radio 🎧 + 💻 24/7 concentration music for programmers 🔥 jazzy beats from freeCodeCamp.org
 • Play   Deep House · Relaxing Study Music · 24/7 Live Radio
 • Play   Best Gaming Music Mix 2019 ♫ 🎮 24/7 Live Stream | Gaming Music / Electronic Radio / EDM 🎧
 • Play   🔴Space Ambient Music LIVE 24/7: Space Traveling Background Music, Music for Stress Relief, Dreaming
 • Play   Lounge Jazz Radio - Relaxing Jazz Music - Music For Work & Study - Live Stream 24/7
 • Play   Mydonose Radio Live Music Stream 24/7: Hits 2019 Best EDM, Pop Songs 2019 Remix Top Music Playlist