Top Albania Radio

Rating:
4
http://topalbaniaradio.com
Genres:  Various
Bitrate: 96
Top Albania Radio, radio me e madhe ne Shqiperi, lindi ne 14 shkurt te vitit 1998 diten e te dashuruareve.Ky medium radiofonik tashme eshte shnderruar ne radion me te suksesshme ne vend, me muziken me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj dhe me edicionet informative te cilat transmetohen cdo 60 minuta me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota, por dhe me nje larmi programesh kulturore e sportive.
List of radio
Your Radio playlist is empty (Sign Up)
YouTube
RSS: Reading speed 0
RSS: News
Music Football Humor Food Fitness Politics Sport Auto World Various Hitech Hardware Business
Comments:
      • Quest: kosovare
      • tung nga florJANA e du kangen adelina tahiri-Ti mos u kthe
      • Reply 20:56 <> 12.15.2011 +1
  • Your name:
Top 20: USA