Radio Pendimi

 

Radio Pendimi

Deutschland  
  +3
Genres: IslamShqipPendimireligionLigjerataIlahiKuranShqip
No image
96 kbit +
Radio spielt keine?
 
Bitrate: 96 96

Radio Pendimi

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, Radio Pendimi e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.

Radio Playlist
Ihre Radio playlist ist leer
Hint:to create a personal list of stations and listen on Winamp, register and click '+'
 
 
Archive of tracks played in the last week
HIT
Archiv Mon Die Mit Don Fre Sam Son TOP
100!
 
 
Dass im Radio gespielt:  Radio Pendimi
57min. vor Repriza 26 10 2017 - Oqeani I Diturise Urim Isma Me Hoxhe Faruk Lohaj
2s. 6min. vor Ylli Buraniqi - A Na Don Allahu Me Keto Pun Q
2s. 50min. vor Pasaniku I Smund Me Zemer Dhe Jetimi Dy Tregime Interesant - Dr Zekeri...
3s. 44min. vor Jakup Hasipi - Tribuna Kamenic
4s. 34min. vor Unknown - Samet Tours Haxhi2018
5s. 34min. vor Nusret Kurtishi - Nusret Kurtishi - Me Fal Zot 2
6s. 52min. vor Nusret Kurtishi - Nusret Kurtishi - Liber I Jete
7s. 44min. vor Jingel - Radio Pendimi Effekt I Shkurt 2015
8s. 31min. vor Abdur Rahman Ali Ossi - Kuran Recitation
9s. 12min. vor Hutbe - Argumentet E Qarta Vrtetojn Se Kur Ani sht Fjale E Zotit - Elv...
9s. 49min. vor Avni Deliu - Avni Deliu - Pa Islam Je Zog Pa Krah
10s. 36min. vor Live - Emisioni Nga Thesari I Te Derguarit Me Hoxhe Ali Ashani Dhe Mod...
11s. 16min. vor Bdesi
12s. 11min. vor Repriza 26 10 2017 - Oqeani I Diturise Urim Isma Me Hoxhe Faruk Lohaj
12s. 57min. vor Argjenda Selimi - Qabe Moj E Bukur Je
13s. 28min. vor Ylli Buraniqi - A Na Don Allahu Me Keto Pun Q
13s. 59min. vor Muharrem Qaili - Kjo Shami Eshte Krenari
14s. 30min. vor Ylli Buraniqi - A E Meritojn Muslimant E Sodi
15s. 16min. vor Ylli Buraniqi - A E Meritojn Muslimant E Sodi
15s. 59min. vor Hfz Xhemail Nuhiu - Kuran Live Wien 2016
16s. 32min. vor Repriza 8 Prill 2018 - Drita E Se Vertetes Me Hoxhe Fadil Musliu
17s. 6min. vor Repriza 8 Prill 2018 - Drita E Se Vertetes Me Hoxhe Fadil Musliu
17s. 47min. vor Kuran Me Perkthim Shqip - El Hakka
18s. 30min. vor I DGrguari p Dhe Vlerat NjerGzore - Jakup Gunaku Dhe Enis Rama
18s. 59min. vor I DGrguari p Dhe Vlerat NjerGzore - Jakup Gunaku Dhe Enis Rama
19s. 37min. vor Kabil Kea - Kabil Kea-amin Amin(official
20s. 14min. vor Repriza 16 11 2017 - Oqeani I Dituris Urim Isma Me Hoxh Ali Shabani
20s. 54min. vor Repriza 16 11 2017 - Oqeani I Dituris Urim Isma Me Hoxh Ali Shabani
21s. 27min. vor Kuran Me Perkthim Shqip - Rahman
21s. 58min. vor Kujtim Xhelili - Anija E Shpetimit
22s. 29min. vor Hutbe - T Prmendsh Zotin sht Nj Nder I Madh - Elivs Naci
23s. 15min. vor Hutbe - Bhu Nga Njerzit E Dashur T Allahut - Fadil Musliu
23s. 49min. vor Elvis Naci - Dita E Xhuma Dita M E Mir E Javs
1t. 26min. vor Unknown - Sheikh Mishary Rashid Alafasy Emotional Quran Recitation Rea...
1t. 1s. 6min. vor Kuran Me Perkthim Shqip - En Nebe
1t. 2s. 6min. vor Edicioni I Lajmeve 22 6 2018 - Rtv Pendimi
1t. 2s. 36min. vor Vlera E Dites Xhuma - Irfan Salihu
1t. 3s. 9min. vor Vlera E Dites Xhuma - Irfan Salihu
1t. 3s. 40min. vor Halil Kastrati - Zgjate Doren E Rahmetit 2018
1t. 4s. 24min. vor Fatih Colak - Tebareke Mulk
1t. 4s. 55min. vor Dr Shefqet Krasniqi - Vdekja E Pejgamberit A S 1
1t. 5s. 34min. vor Sponzor - Lugina Iptv 2018
1t. 6s. 7min. vor Kuran Me Perkthim Shqip - Ja Sin
1t. 6s. 43min. vor Repriza 8 Prill 2018 - Drita E Se Vertetes Me Hoxhe Fadil Musliu
1t. 7s. 19min. vor Repriza 8 Prill 2018 - Drita E Se Vertetes Me Hoxhe Fadil Musliu
1t. 7s. 59min. vor Kuran Me Perkthim Shqip - El Hakka
1t. 8s. 31min. vor I DGrguari p Dhe Vlerat NjerGzore - Jakup Gunaku Dhe Enis Rama
1t. 9s. 5min. vor I DGrguari p Dhe Vlerat NjerGzore - Jakup Gunaku Dhe Enis Rama
1t. 9s. 38min. vor Muharem Qaili Memi - Muharem Qaili Memi - Sakam Des
1t. 10s. 25min. vor Repriza 16 11 2017 - Oqeani I Dituris Urim Isma Me Hoxh Ali Shabani
1t. 11s. 5min. vor Repriza 16 11 2017 - Oqeani I Dituris Urim Isma Me Hoxh Ali Shabani
1t. 11s. 39min. vor Kuran Me Perkthim Shqip - Rahman
1t. 12s. 15min. vor Ngjarje Mes Dy Shoqeve - Ngjarje Mes Dy Shoqeve - Dr. Z
1t. 13s. 8min. vor Hutbe - Mos I Shkaterroni Veprat E Mira - Ekrem Avdiu
1t. 13s. 40min. vor Hutbe - Bhu Nga Njerzit E Dashur T Allahut - Fadil Musliu
1t. 14s. 26min. vor Duaja 2 - Hevzi Hasani
1t. 14s. 57min. vor Hfz Lulzim Susuri - Sprova Me E Madhe Ne Bot
1t. 15s. 37min. vor Pasaniku I Smund Me Zemer Dhe Jetimi Dy Tregime Interesant - Pasaniku ...
1t. 16s. 16min. vor Edicioni I Lajmeve 22 6 2018 - Rtv Pendimi
1t. 17s. 6min. vor Vlera E Dites Xhuma - Irfan Salihu
1t. 17s. 49min. vor Live - Freskia E Mengjesit Moderator Urim Isma Studio 1 Prishtine
1t. 18s. 29min. vor Live - Freskia E Mengjesit Moderator Urim Isma Studio 1 Prishtine
1t. 19s. 19min. vor Bajrush Berisha - Me Mungon Ti O Muhammed
1t. 19s. 59min. vor Rtv Pendimi - Lutje 9
1t. 20s. 44min. vor Ilahi Arabe - Allahu Ekber La Ilahe Ila Llah
1t. 21s. 35min. vor O Populli Im Mos Hjek Dore Nga E Kaluara Jote E Lavdishme 2 - Hoxh Fat...
1t. 22s. 28min. vor Hadith - Mshira E All Llahu T Madhrishm
1t. 23s. 46min. vor Kam Frik S Po Vdes Prgjigjet Hoxh - Kam Frik S Po Vdes Prgji
2t. 27min. vor Muezin Miftari - Fitimtar
2t. 1s. 26min. vor Repriza - Garo Edhe Ti 7 3 30218 Hevzi Hasani
2t. 2s. 15min. vor Repriza - Garo Edhe Ti 7 3 30218 Hevzi Hasani
2t. 3s. 3min. vor Mishaari Raashid Al Aafaasee - Surat An Naziat
2t. 3s. 39min. vor Adem Ramadani - Zogu I Xhenetit 2018
2t. 4s. 33min. vor Emisioni - Rruga E Ndriuar - Me Dr Shefqet Krasniqi 31 03 2016
2t. 5s. 16min. vor Live Rruga E Ndricuar Me Dr Shefqet Krasniqi
2t. 6s. 15min. vor Ylli Buraniqi - A E Meritojn Muslimant E Sodi
2t. 7s. vor Hoxh Fadil Musliu - Qifti Qe Erdhi Per Divorc
2t. 7s. 55min. vor M Mjafton Allahu Sa Mbshtes I Mir sht Ai - Hoxh Lulzim Susuri
2t. 8s. 40min. vor Ylber Aliu - Jetimi I Shkret
2t. 9s. 27min. vor Hutbe - Si Ta Kemi Fundin E Jets T Mir - Fadil Musliu
2t. 10s. 16min. vor Emrat E Allahut - El Melik
2t. 11s. 6min. vor Medineje Varamadim - Fersan Jahiu
2t. 11s. 47min. vor Dr Zekerija Bajrami - Dr.zekerija Bajrami - Ligjerat
2t. 12s. 27min. vor Emran Bellani - Bukuria E Namazit
2t. 13s. 9min. vor Zilia - Zilia.mp3
2t. 13s. 55min. vor Amene Resuli - Nasser Al Qatami
2t. 14s. 46min. vor Repriza - Garo Edhe Ti 7 3 30218 Hevzi Hasani
2t. 15s. 28min. vor Repriza - Garo Edhe Ti 7 3 30218 Hevzi Hasani
2t. 15s. 28min. vor Repriza - Garo Edhe Ti 7 3 30218 Hevzi Hasani
2t. 16s. 12min. vor Vllezrit Xhaferi - Dita E Gjykimit Dhe Prinderit
2t. 16s. 58min. vor Live - Freskia E Mengjesit Moderator Urim Isma Studio 1 Prishtine
2t. 18s. 4min. vor Live - Freskia E Mengjesit Moderator Urim Isma Studio 1 Prishtine
2t. 18s. 48min. vor Bajrush Berisha - Selam Selam Te Qojm Ty O Muhammed
2t. 19s. 34min. vor do Krijes Adhuron Allahun - Dr Shefqet Krasniqi
2t. 20s. 19min. vor Pse sht E Shenjt Xhamia E Aksas - Teolog Ardian Sejdiu
2t. 21s. 24min. vor Dr Zekerija Bajrami - Disa Gjynahe Te Mdha
2t. 22s. 26min. vor Rruga E Ndricuar 7 9 2017 - Dr Shefqet Krasniqi
2t. 23s. 27min. vor Bunjamin Cajani - Eja Biri Im 2016
3t. 24min. vor Nusret Kurtishi - Nusret Kurtishi - I Lartesuar
3t. 1s. 15min. vor Ylli Buraniqi - A Dim Te Falemi Namaz
3t. 1s. 54min. vor Mu Tesim El Aselij - Ajete Nga Surja Fusilet
3t. 2s. 36min. vor Repriza - Garo Edhe Ti 4 4 2018 Hevzi Hasani - Radio Pendimi
3t. 3s. 15min. vor Repriza - Garo Edhe Ti 4 4 2018 Hevzi Hasani - Radio Pendimi
3t. 4s. 14min. vor Jingel - Elvis Naci - Zekerija Bajrami
3t. 4s. 56min. vor Repriza - Garo Edhe Ti 4 4 2018 Hevzi Hasani - Radio Pendimi
3t. 5s. 39min. vor Halil Kastrati - Halil Kastrati - Biri Im (offi
3t. 6s. 45min. vor Rrefime Profetike 02 - Nuhi Alejhi Selam
3t. 7s. 27min. vor Vdekja - Irfan Salihu
3t. 8s. 15min. vor Vdekja - Irfan Salihu
3t. 9s. vor Repriza 9 11 2017 - Oqeani I Dituris Urim Isma Me Hoxh Fatmir Latifaj
3t. 9s. 45min. vor Repriza 9 11 2017 - Oqeani I Dituris Urim Isma Me Hoxh Fatmir Latifaj
3t. 10s. 27min. vor Hutbe - Hutbe | Martesa Sjell Begati -
3t. 11s. 9min. vor Urim Isma - Seid Ibnu Amr El Xhumehij
3t. 11s. 55min. vor Ubejd Ramadani - Elif
3t. 12s. 44min. vor Hutbe - T Garojm N Korrektsi Dhe Besnikri - Enis Rama
3t. 12s. 44min. vor Hutbe - T Garojm N Korrektsi Dhe Besnikri - Enis Rama
3t. 13s. 18min. vor Hoxhe Ahmed Kalaja - Hoxhe Ahmed Kalaja - I Knaqu
3t. 14s. 10min. vor Kuran Me Perkthim Shqip - El Xhinn
3t. 14s. 55min. vor Unknown - Rtv Pendimi Hadith
3t. 15s. 39min. vor Arsyet E Zenkave Ne Familje Komike - Arsyet E Zenkave Ne Familje! (
3t. 16s. 36min. vor Edicioni I Lajmeve 20 6 2018 - Rtv Pendimi
3t. 17s. 23min. vor Live - Freskia E Mengjesit Moderator Urim Isma Studio 1 Prishtine
3t. 18s. 28min. vor Live - Freskia E Mengjesit Moderator Urim Isma Studio 1 Prishtine
3t. 19s. 13min. vor Kabil Kea - Kabil Kea-amin Amin(official
3t. 20s. 17min. vor Hutbe - Gjynahet Mbuloni Dhe Mos I Publikoni - Fadil Musliu
3t. 20s. 59min. vor Mesazh Deri Tek I Piklluari - Hoxh Dhulkarnejn Ramadani
3t. 22s. 14min. vor Rrefime Profetike 02 - Nuhi Alejhi Selam
3t. 22s. 59min. vor Roli I Islamit N Jetn E Njeriut - Dr Shefqet Krasniqi
3t. 23s. 45min. vor Jingel - Une Jam Adem Ramadani Po Degjoni Radio Pendimin
4t. 44min. vor Repriza - 19 03 2017 Drita E Se Vertetes Me Hoxhe Fadil Musliu

 
Radio Pendimi  
TOP 100 S Wertung
Live - Freskia E Mengjesit Moderator Urim Isma Studio 1 Prishtine 14 0
-
+
Uniteti I Misionit Te Pejgambereve - 20 - Uniteti I Misionit Te Pejgambereve - Ekrem Avdiu 14 0
-
+
Urime Bajrami - Rtv Pendimi Dhe Hoxhallaret 11 0
-
+
Hfz Adem Ramadani - Sure T Shkurtra 8 0
-
+
Vlera E Dits S Xhuma - Fadil Musliu - Hutbe 8 0
-
+
Mu Tesim El Aselij - Ajete Nga Surja Fusilet 8 0
-
+
Mevlan Kurtishi - Salavat 7 0
-
+
N Kto astet E Bajramit - Fersan Avni Furkan Nderim 7 0
-
+
Dit Bajrami - Dit Bajrami - Bajrush Berisha 7 0
-
+
Repriza - Garo Edhe Ti 4 4 2018 Hevzi Hasani 6 0
-
+
Live - Ne Prag Te Iftarit Me Moderator Hevzi Hasani 6 0
-
+
Dr Zekerija Bajrami - Fiter Bajrami 2012 6 0
-
+
Mesut Kurtis - Mesut Kurtis - Eidun Saeed Feat. Maher Zain (vocals Only Version) 6 0
-
+
Repriza 8 Shkurt 2018 - Oqeani I Diturise Urim Isma Me Hoxhe Ekrem Avdiu 5 0
-
+
Repriza 16 11 2017 - Oqeani I Dituris Urim Isma Me Hoxh Ali Shabani 5 0
-
+
Repriza - Garo Edhe Ti 7 3 30218 Hevzi Hasani 5 0
-
+
Unknown - Rtv Pendimi Hadith 4 0
-
+
Dr Zekerija Bajrami - Dr.zekerija Bajrami - Islami F 4 0
-
+
Kabil Kea - Kabil Kea-amin Amin(official 4 0
-
+
Unknown - Adem Ramadani Buzqesh Ftyra E Muslimanit 4 0
-
+
I DGrguari p Dhe Vlerat NjerGzore - Jakup Gunaku Dhe Enis Rama 4 0
-
+
Repriza 8 Prill 2018 - Drita E Se Vertetes Me Hoxhe Fadil Musliu 4 0
-
+
Repriza 5 Prill 2018 - Oqeani I Diturise Urim Isma Me Hoxhe Bekir Halimi 3 0
-
+
Live! -emisioni Ta Njohim Te Verteten Me Dr. Shefqet Krasniqi - Dr. Shefqet Krasniqi 3 0
-
+
Hutbe - Garo Por Dije N ka - Ekrem Avdiu 3 0
-
+
Repriza 10 Maj 2018 - Oqeani I Diturise Urim Isma Me Hoxhe Bajram Karabegu 3 0
-
+
Nusret Kurtishi - Ska Iftar E As Syfyr 3 0
-
+
Unknown - Samet Tours Haxhi2018 3 0
-
+
Adem Ramadani - Zogu I Xhenetit 2018 3 0
-
+
Maher Zain Mustafa Ceceli - The Way Of Love 3 0
-
+
Vllezrit Xhaferi - Festa E Bajramit 3 0
-
+
Unknown - Eid Ul Adha 2017 Takbeerat By Muadhins Of Masjid An Nabawi 3 0
-
+
Fatih Colak - Tebareke Mulk 3 0
-
+
Rrefime Profetike 02 - Nuhi Alejhi Selam 3 0
-
+
Hutbe - Gjynahet Mbuloni Dhe Mos I Publikoni - Fadil Musliu 3 0
-
+
Dr Zekerija Bajrami - Disa Gjynahe Te Mdha 3 0
-
+
Ylli Buraniqi - A E Meritojn Muslimant E Sodi 3 0
-
+
Vlera E Dites Xhuma - Irfan Salihu 3 0
-
+
Erduan Hiseni Ismet Shabani - Erduan Hiseni & Ismet Shabani 2 0
-
+
Hfz Xhemail Nuhiju - Hfz. Xhemail Nuhiju Surja Ahza 2 0
-
+
Hutbe - Si Ta Kemi Fundin E Jets T Mir - Fadil Musliu 2 0
-
+
Jingel - Elvis Naci - Zekerija Bajrami 2 0
-
+
Adem Ramadani - Pa Ty Resulallah 2 0
-
+
Fersan Jahiu - Ja Allah 2018 2 0
-
+
Fersan Jahiu Avni Nebiu - Fersan Jahiu & Avni Nebiu - V 2 0
-
+
Sponzor Gjeneral - Kompania Zielbau 2 0
-
+
Urim Isma - Seid Ibnu Amr El Xhumehij 2 0
-
+
Kuran Me Perkthim Shqip - Ja Sin 2 0
-
+
Repriza 21 12 2017 - Oqeani I Diturise Urim Isma Me Hoxhe Fahrudin Hashani 2 0
-
+
Nusret Kurtishi - Me Emrin Tend 2 0
-
+
Halil Kastrati - Halil Kastrati - Biri Im (offi 2 0
-
+
Emrat E Allahut - El Melik 2 0
-
+
Kujtim Xhelili - Anija E Shpetimit 2 0
-
+
Royal Travel - Umre Gjat Gjith Vitit 2 0
-
+
Nusret Kurtishi - Lum Vatani Qe Te Ka 2018 2 0
-
+
Promo - Ramazani 2018 2 0
-
+
Halil Kastrati - Zgjate Doren E Rahmetit 2018 2 0
-
+
Fersan Jahiu Avni Nebiu - Vellau Im 2 0
-
+
Live - Arome Ramazani Urim Isma Me Hoxhe Fadil Musliu 2 0
-
+
Dr Zekerija Bajrammi - Dr.zekerija Bajrammi - Vlera E 2 0
-
+
Mishari Rashid Alafasy - Al Eid 2 0
-
+
Mishaari Raashid Al Aafaasee - Surat An Naziat 2 0
-
+
Adem Ramadani - Lutjen Time 2 0
-
+
Emrat E Allahut - El Mumin 2 0
-
+
Unknown - Adem Ramadani Tekbire Dhe Salavate 2 0
-
+
Elvis Naci - Dita E Xhuma Dita M E Mir E Javs 2 0
-
+
Eid Nasheed 2014 - Eid Nasheed 2014 | | English Subtitles 2 0
-
+
Eid Nasheed - Eid Nasheed - Beats Of Happiness 2 0
-
+
Rtv Pendimi - Lutje 9 2 0
-
+
Pastrimi I Nefsit - Pastrimi I Nefsit.mp3 2 0
-
+
Repriza 12 Prill 2018 - Oqeani I Diturise Urim Isma Me Hoxhe Bashkim Bajrami 2 0
-
+
Repriza 11 Mars 2018 - Drita E Se Vertetes Me Hoxhe Fadil Musliu 2 0
-
+
Dokumentar - Dokumentar - Muhamedi, Paqja Dhe Shpetimi I Allahut Qofshin Mbi Te ! 2 0
-
+
Kuran Me Perkthim Shqip - Sebe 2 0
-
+
Repriza - 19 03 2017 Drita E Se Vertetes Me Hoxhe Fadil Musliu 2 0
-
+
Roli I Islamit N Jetn E Njeriut - Dr Shefqet Krasniqi 2 0
-
+
Ylli Buraniqi - A Dim Te Falemi Namaz 2 0
-
+
Rruga E Ndricuar 7 9 2017 - Dr Shefqet Krasniqi 2 0
-
+
Hutbe - T Garojm N Korrektsi Dhe Besnikri - Enis Rama 2 0
-
+
Repriza 9 11 2017 - Oqeani I Dituris Urim Isma Me Hoxh Fatmir Latifaj 2 0
-
+
Vdekja - Irfan Salihu 2 0
-
+
Edicioni I Lajmeve 22 6 2018 - Rtv Pendimi 2 0
-
+
Pasaniku I Smund Me Zemer Dhe Jetimi Dy Tregime Interesant - Pasaniku I Smund Me Zemer, Dhe 2 0
-
+
Hutbe - Bhu Nga Njerzit E Dashur T Allahut - Fadil Musliu 2 0
-
+
Kuran Me Perkthim Shqip - Rahman 2 0
-
+
Kuran Me Perkthim Shqip - El Hakka 2 0
-
+
Ylli Buraniqi - A Na Don Allahu Me Keto Pun Q 2 0
-
+
Repriza 26 10 2017 - Oqeani I Diturise Urim Isma Me Hoxhe Faruk Lohaj 2 0
-
+
Dita E Xhuma Dit E Vecant - Hoxh Fatmir Latifaj 1 0
-
+
Hutbe - Bamirsia Edhe Nse sht Pak Allahu E Shton - Ekrem Avdiu 1 0
-
+
Orhan Rexhepi - Orhan Rexhepi - Hoxh? Halili 1 0
-
+
Dr Zekerija Bajrami - Feja Eshte Keshill 1 0
-
+
Repriza - Nje Ilahi Per Ty 2 10 2017 Hevzi Hasani Musafir Shefi Mamuti 1 0
-
+
Adem Ramadani - A Ka Tevbe O Zot Per Mua 1 0
-
+
Rtv Pendimi - Lutje 6 1 0
-
+
Adem Ramadani - Gjithkund Ka Hy Sherri 1 0
-
+
Kush Ishte Profeti I Fundit Muhammedi Alejhi Selam - Elvis Nai 1 0
-
+
Hutbe - Si Ta Largojm Mrzin Dhe Borxhet - Fadil Musliu 1 0
-
+
Feja Ime E Bukur - Hoxh Mazllam Mazllami 1 0
-
+
Dokumentar - Dokumentar - Meshira E Allahut 1 0
-
+
 

Schreibe einen Kommentar oder eine Beschreibung der Radio :
Ihr Name :           Twitter:

Facebook:

Top 10 - Various

Music News / music-news.com

Imagine Dragons star Dan Reynolds no longer ashamed to be Mormon
The singer has fond memories of doing missionary work for the church in his youth.
Taylor Swift surprises fans with Niall Horan duet during concert
Taylor Swift was also joined by her tourmates Charli XCX and Camila Cabello for a joint rendition of Shake It Off.
Nick Jonas meets Priyanka Chopra's mother in India
The couple has been quietly dating since May (18).
Kim warns Kanye not expose their marital issues
Kim was reportedly unhappy Kanye had rapped about her reaction to his controversial slavery was a choice comments.
John Legend felt 'lucky' to have daughter with him on tour
John Legend is adamant that mindfulness is the key to be being a good parent.

Die letzten titel der Station:
radio pendimi studio 1

  Geben Sie die Website:     Populäre:     Anzeige     FAQ  
login Online puzzles unsere banner Kontakte
Registrieren Jetzt live!    
Passwort wiederherstellen station   urheberrecht
 
  0.1251 s.     Datenschutz   |   Web Design © www.pervii.com 2006-2018